11.9 C
Belgrade
9.4 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
23.04.2024.

Novi Givenchy parfem inspirisan viskijem je oličenje vanvremenske sofisticiranosti!

IZDVAJAMO

 

Crpeći inspiraciju iz evokativnog sveta viskija, Givenchy Beauty predstavio je svoj najnoviji dodatak „Gentleman“ liniji parfema za muškarce, Gentleman Réserve Privée parfem.

 

 

Novi parfem kreiran za savremenog muškarca donosi mirisne elemente viskija i irisa koji se spajaju u upečatljiv doživljaj sladostrasnosti i elegancije. Ova retka parfemska voda spaja mirisne svetove i jedinstveni savoir-faire dva parfimera i glavnog destilatora viskija.

 

 

Parfem Gentleman Réserve Privée se izražava drvenim, ambernim, teksturiranim notama koje evociraju miris vekovima starih buradi viskija sa cvetnim nijansama. Senzualnost drveta ćilibara je uobličena blistavim eteričnim irisom za potpuno opijajući duet koji stvara zavisnost. Prožet glatkim prirodnim apsolutom viskija, ovaj miris je napravljen koristeći aromatični ječam iz prefinjene škotske destilerije.

 

 

Parfem boje ćilibara, koji evocira intenzivnu nijansu samog viskija, dolazi u staklenoj bočici čiste forme inspirisanom oblikom engleskih džentlmenskih flašica za viski, sa crnim gradacijskim prelivom. Parfmemska bočica napravljena je od 15% recikliranog stakla kako bi se nastavila Givenchy Beauty misija da usvoji održivije i odgovornije poslovne prakse.

 

 

Po ceni od 9.990 din bočica Givenchy Gentleman Réserve Privée parfema od 60 ml sada je dostupna za kupovinu u Jasmin i Sephora parfimerijama širom Srbije.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Givenchy

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije