8.2 C
Belgrade
5.1 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Iris Apfel x H&M kolekcija je počast ekstravagantnoj estetici stogodišnje ikone stila!

IZDVAJAMO

 

Glamurozan i živopisan projekat modne kompanije H&M kreiran u partnerstvu sa prepoznatljivom ikonom stila – fantastičnom Iris Apfel, uskoro će ugledati svetlost dana u izlozima ovog highstreet brenda, a već sada imamo priliku da zavirimo u ovu dugo očekivanu kolekciju! 

 

 

Ovom kolekcijom H&M proslavlja 100. rođendan jedne od najekscentričnijih ličnosti u svetu mode, tekstila i dizajna enterijera koja je proteklih 50 godina negovala svoj lični stil koji je istovremeno zabavan i autentičan! Poznata po svojoj blistavoj modi, žestokoj individualnosti i smelim odevnim kombinacijama, Iris Apfel zastupa ideju da stil i inspiracija mogu doći sa bilo kog mesta i od bilo koga, bez obzira na cenu.

 

 

Inspirisana jedinstvenim osećajem za stil Iris Apfel i više-je-više estetikom, kolekcija Iris Apfel & H&M nudi liniju zapanjujućih komada dizajniranih za svakoga, dok su odevne kombinacije krunisane vrhunskim nakitom kreiranim u čast nepokolebljive nezavisnosti Iris Apfel i njenog originalnog osećaja za stil.

 

 

Kolekcija sadrži razigranu mešavinu tekstura, dezena i krojeva, a ključni odevni komadi uključuju žakardno odelo sa vezom i bisernima umesto graška, oversized jaknu od tila sa naborima i suknju i bluzu u slojevima sa zadivljujućim printom irisa. Spektar fantastičnih boja poput kanarinsko žute, smaragdno zelene, blistavo ljubičaste, živopisno tirkizne i  sunčano narandžaste oživljavaju odevne komade. Linija nakita i modnih dodataka takođe je dizajnirana da upotpuni garderobu. Uzimajući inspiraciju iz ljubavi Iris Apfel prema slojevitosti i naklonosti prema krupnim komadima, kroz aksesoare se povlače mnoge teme, uključujući biljke i životinje.

Iris Apfel x H&M kolekcija biće dostupna na hm.com i u odabranim prodavnicama 31. marta 2022.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije