8.6 C
Belgrade
4.1 C
Zagreb
8 C
Sarajevo
16.04.2024.

Zara Studio SS22 kolekcija je oličenje ženstvenosti i visoke estetike!

IZDVAJAMO

 

Istovremeno delikatna i moćna, najnovija Zara Studio kolekcija predstavlja posvećenost ženstvenosti i osnaživanju koja kombinuje odevne predmete iz svih epoha sa detaljima koji čine razliku! 

 

 

Dizajnirana da ženama pruži samopouzdanje, nova kolekcija ovom prilikom svoju posvećenost fokusira na izuzetno negovane odevne predmete u kojima je majstorstvo izrade kombinovano sa besprekornim detaljima.

 

 

Eklektična i snažna, Zara Studio kolekcija za sezonu proleće/leto 2022. nam poručuje da su ženstvenost i romantika obavezan detalj ove sezone! Neki od elemenata koji se izdvajaju iz nove kolekcije su pejsli dezen, volani, različite vrste čipke, šifon i til u komadima kao što su pantalone iz 70-ih, košulje ili haljine sa naglašenim ramenima i skrojene kreacije. Cilj kolekcije je da se svaka žena oseti protagonistom svog života i svakodnevice. Ovo je kolekcija za žene koje ne vide kontradikciju u tome što su večno romantične koliko i odlučne – beskompromisne heroine u ljubavnoj priči života!

 

 

Glumačku ekipu kampanje čine žene koje dolaze iz različitih delova sveta i izvor su inspiracije, dok najbolji svetski kreatori umetničkih fotografija i filma kao što su Steven Meisel i Fabien Baron stvaraju luksuznu i upečatljivu kolekciju koja izgleda kao kaleidoskop i predstavlja fascinantan vizuelni prikaz.

 

 

Zara Studio SS22 kolekcija je danas ugledala svetlost dana, a najnovije komade sada možete kupiti preko zvaničnog online shopa kao i u odabranim Zara prodavnicama širom Srbije!

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije