10.4 C
Belgrade
6.2 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
24.04.2024.

Ovog proleća morate posetiti jedan od najlepših barova u Evropi!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko ovog proleća planirate da pobegnete na vikend iz grada, ili da odete na jednodnevni izlet u Sloveniju, obećajte nam da ćete svratiti u ovaj šarmantni kafić u centru Ljubljane još šarmantijeg imena – Lolita Eipprova!

 

 

Uvršten među top pet svetskih barova koji se mogu pohvaliti prekrasnim uređenjem, a koji je u potpunosti stvoren od održivih materijala, dizajneri Lolita Eipprova bara su na do sada neviđen način uspeli da povežu umetnost i dizajn enterijera kako bi u potpunosti ispratili najnovije trendove u pogledu održivosti i učinili da ga prestižni magazini poput Restaurant & Bar Design-a i Dezeen-a preporučuju u svojim kolumnama.

 

 

Enterijer ovog magičnog kafea osmišljen je sa puno ljubavi i pažnje prema detaljima, i dok sedite u ovom lokalu ne možete a da ne primetite savršenu harmoniju umetnosti, tekstura, ambijentalnog zvuka, mirisa tople kafe i ukusa najlepših kolača koje ćete ikada probati!

 

 

Posvećeni u svaranju ovog toplog i gostoljubivog enterijera, slovenački dizajerski studio Triiije koristio je reciklirane materijale za stvaranje mešavine šara i tekstura, dok su za posetioce postavka umetnika Jaše Mrevlje-Pollaka i posuđe detalji u koje se zaljubljuju na prvi pogled! U Lolite Eipprova baru se čak hrana i piće se služe u porcelanskim šoljama i tanjirima koji su pronađene na lokalnim buvljim pijacama i kao takvi postali zaštitni znak i neizbežni deo identiteta ovog ljupkog kafea!

 

 

Više informacija o ovom čarobnom kafeu potražite na njihovom zvaničnom sajtu ili Instagram profilu. 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Lolita Eipprova

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije