8.9 C
Belgrade
8.3 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
24.04.2024.

Kultne Birkenstock papuče dobijaju dizajnerski preobražaj sa Manolo Blahnik potpisom!

IZDVAJAMO

 

Ujedinjujući ekstravagantno sa svakodnevnim, luksuzno sa ergonomskim, poznato ime u svetu obuće visoke klase, Manolo Blahnik udružio je svoje umeće sa nemačkim brendom Birkenstock u novoj kolekciji papuča kako bi doneo nešto potpuno novo! 

 

 

Kolekcija savršeno odražava vrednosti i identitet oba brenda, kao i ponovno otkrivanje glamura ikoničnih Birkenstock modela koji su upravo postali pravi luksuzni komadi, pa čak i predmeti žudnje zahvaljujući blistavim ukrasima i vrhunskim ručno rađenim detaljima koji karakterišu kanarskog dizajnera, ali i bogatim materijalima koji se koriste u izradi, poput kože i somota.

 

 

Manolo Blahnik x Birkenstock kolekcija donosi klasične Birkenstock stilove sa Manolovim prepoznatljivim i raskošnim dodirom koji smo do sada imali prilike da viđamo samo na njegovim stileto vrtoglavim potpeticama! Kopča sa potpisom Manola Blahnika, ukrašena kristalima, ovoga puta menja klasičnu metalnu Birkenstock kopču, dok papuče i klompe  dolaze u dva poznata modela Arizona i Boston presvučene somotom kraljevsko plave i fuksija nijanse, zajedno sa verzijama u crnoj koži.

 

 

Dva brenda obuće, od kojih jedan oličava vrhunsku sofisticiranost i eleganciju, a drugi udobnost i ležernost, možda na prvi pogled ne izgledaju kao da bi dobro pristajale svima, ali verujemo da ćete, jednom kada ih isprobate, poželeti svoj jedinstveni par!

 

 

Limitirana Manolo Blahnik x Birkenstock kolekcija sa ukupno sedam različitih stilova obuće, biće dostupna od 24. marta na zvaničnim sajtovima oba brenda po ceni od 750 to 810 dolara!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Manolo Blahnik

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije