5 C
Belgrade
5.1 C
Zagreb
2.7 C
Sarajevo
18.04.2024.

Upoznajte Hulasol – Jedinstveni dizajn koji slavi moć sunca i meseca!

IZDVAJAMO

 

Kreativno projektovan i umetnički izveden od strane belgijskog istoimenog proizvođača, Hulasol predstavlja sjajan spoj suncobrana i elegantne lampe upakovan u jedan prelepo dizajniran komad baštenskog nameštaja.

 

 

Napravite prijatnu hladovinu ispod azurnog neba ili umirujuće osvetljenje ispod zvezda – jedinstvena svestranost Hulasola će vas iznenaditi jer sada možete uživati pokraj bazena, u bašti ili terasi tokom cele godine, danju ili noću.

 

 

Hulasol danju može poslužiti kao tipičan suncobran koji će vas zaštititi od jakih sunčevih zraka, dok se noću pretvara u izvor prijatne ambijentalne svetlosti koji vam može poslužiti kao dekoracija za večeru na otvorenom ili kao lampa za čitanje.

 

 

Nagrađivani dizajn Hulasol suncobrana donosi najbolje od klasičnog belgijskog dizajna u savremenim eksterijerima. Nova upotreba ručno izrađenih materijala donosi luksuznu udobnost koja vam je neophodna u danima za opuštanje, i bez obzira da li zabavljate goste ili uživate u samoći, Hulasol transformiše vaše spoljašnje okruženje svojom inovativnom svetlošću.

 

 

Praćena intuitivnom mobilnom aplikacijom, ova suncobran/lampa daje korisnicima potpunu kontrolu nad noćnim osvetljenjem. Hulasol patentirani mehanizam za sklapanje daje hrabru vizuelnu izjavu i potpuno menja način na koji razmišljamo kada govorimo o tradicionalnim suncobranima. Kada nije u upotrebi, Hulasol se sklapa u kompaktan i organski oblik koji ni tada ne prestaje da pleni svojom lepotom.

 

 

Hulasol kombinuje umetnost, tehnologiju i funkcionalnost kako bi stvorio privlačne i nove prostore u kojima će ljudi uživati jer ambijentalno i prijatno okruženje sve više postaje prioritet i savršen katalizator za obogaćivanje života ljudi.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Hulasol

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije