14 C
Belgrade
10.4 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
25.04.2024.

Carolina Herrera olfaktorni duo inspirisan misterijom i magijom pustinje! 

IZDVAJAMO

 

Od lepote rascvetalih kaktusa koji preplavljuju pustinju neočekivanim naletima boja, do senzualnog pokreta zmija u vrelom pesku, Carolina Herrera CH Hot! Hot! Hot! dvostruko izdanje parfema vodi nas na mirisno putovanje u potrazi za čistom ljubavlju!

 

 

Inspirisani vrelim, misterioznim pustinjskim peskom, ovi blistavi i razigrani parfemi hvataju magiju egzotičnih biljaka i stvorenja koja žive u fascinantnim pejzažima pustinje. Dva nova ograničena izdanja CH muškog i ženskog parfema pozivaju u tajnu oazu gde boje i evokativni mirisi stvaraju jedinstveni olfaktorni doživljaj koji diže temperaturu i oslobađa strasti.

 

 

Svež i ženstven miris, CH Hot! Hot! Hot! razvija se kao magična fatamorgana, otvarajući se gornjim notama citrusa, grejpfruta, nerolija i aloe vere koje vode do mekog srca ilang ilanga, kokosa i maline, dok donje note vanile, namibijskog smirna i sandalovine donose pustinjsku toplinu.

 

 

Bočica parfema prekrivena je jarko ružičastim somotom sa šarenim svetlucavim kaktusom i cvetnim mrljama koji podsećaju na pustinjsku oazu, dok zlatni poklopac, kopče i viseći CH privezak upotpunjuju izgled.

 

 

Elegantan i senzualan, parfem za muškarce CH Men Hot! Hot! Hot! je kao intenzivan talas vrućine koji nas iskušava da podlegnemo želji. Uzbudljive gornje note grejpfruta, lista rabarbare i egipatske ljubičice ustupaju mesto začinskim centralnim notama korena anđelike i sečuanskog bibera, dok madagaskanski vetiver, sandalovina i koža stvaraju opojnu bazu koja izaziva veliku zavisnost.

 

 

Odevena u narandžasti somot i inspirisana pustinjskim peskom kultna boca CH ukrašena je dvema prepletenim zmijama koje predstavljaju senzualnost i želju. Dizjan bočice je zaokružen zlatnim poklopcem i priveskom, u vanvremenskom CH stilu.

 

 

Novi Carolina Herrera CH Hot! Hot! Hot! parfemi dostupni su u limitiranim bočicama od 100ml po ceni od 649 dolara za ženski, i 579 dolara za muški miris.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Carolina Herrera

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije