12.9 C
Belgrade
15.2 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
19.04.2024.

Unesite prolećni zen u svoj dom sa novom H&M Home kolekcijom!

IZDVAJAMO

 

Vreme je da se pripremimo za sunčane dane koji su pred nama i kreiramo prolećni zen u svom domu sa novim neutralnim nijansama. U potrazi za modernim komadima koji će obojiti naš enterijer boho stilom i nežnim tonovima, otkrili smo novu H&M Home kolekciju koja poziva na meku jednostavnost! 

 

 

U prolećnoj H&M Home kolekciji pronalazimo prelepe pastelne boje, divne printove kao što su ručno oslikani cvetni uzorci i sanjivi motivi sunca i meseca sa spiritualnim vibracijama. Okružite se umirujućim boemskim detaljima i pronađite zadovoljstvo u svakodnevnom životu kod kuće. Osvežite svoju sofu jastucima sa printom napravljenim od organskog pamuka ili dodajte dnevnoj sobi dušeke sa resicama, fenjere od morske trave i mekani tkani tepihom od vune i jute prigušenog printa.

 

 

Pustite da sunčevi zraci prolaze kroz prelepu vazu sa vrtložnim reljefom u debelom staklu sa zlatnim detaljima ili dajte svojoj polici novi izgled dodavanjem staklenih dekorativnih predmeta. Prilikom prolećnog sređivanja ne zaboravite kupatilo – zlatna polica za kadu drži sve vaše osnovne potrepštine u kućnom spa centru, a zavesa za tuširanje sa volanima i mekim peškirima u pastelnim tonovima učiniće da se vaš trenutak opuštanja ima luksuznu notu! Kolekciju zaokružuju prelepa mirisna ulja i sveće sa notama cvetne livade i čistog veša sušenog na prolećnom suncu!

Otkrijte H&M Home prolećnu kolekciju modernih komada u boho stilu u galeriji ispod!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije