11.1 C
Belgrade
10.4 C
Zagreb
9 C
Sarajevo
25.04.2024.

KIKO Milano slavi proleće kolekcijom inspirisanom cvetanjem prirode!

IZDVAJAMO

 

Spremite se da procvetate uz Blossoming Beauty prolećnu kolekciju italijanskog kozmetičkog brenda KIKO Milano koja će vas svojim magičnim proizvodima povesti u tajni vrt obavijen delikatnim i neodoljivim cvetnim mirisima! 

 

 

Procvat prirode sa svojim eksplozijama boja dolazi do izražaja u prolećnoj kozmetičkoj liniji poziva vas na život na otvorenom! Blossoming Beauty kolekcija postojane šminke i ultrahidratantnih preparata za negu lica, dizajnirana da probudi sva čula, očaraće vas svojim pakovanjem sa reljefnim cvetnim motivima, mirisom cveća, pastelnim nijansama i multi-senzornim teksturama.

 

 

Visoke performanse, hidratantne, dugotrajne formule, obogaćene su sastojcima kao što su ekstrakt kukuruza, ruže, nara i bademovog ulja. Senzorne teksture ukrašene su opojnim cvetnim notama i neverovatnim oslobađanjem boje, dok mešavina završnih i romantičnih nijansi poboljšava karakteristike, oživljavanje tena i blistav izgled vaše kože. Inovativna i dragocena ambalaža dolazi u pastelnim tonovima koju karakterišu sofisticirani reljefni završni slojevi, kao omaž prirodi u cvetu.

 

 

Otkrijte prolećnu KIKO Milano Blossoming Beauty liniju šminke i proizvoda za negu kože u KIKO Milano prodavnicama, kao i u Fashion&Friends online ponudi!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: KIKO Milano

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije