5.6 C
Belgrade
6.3 C
Zagreb
1 C
Sarajevo
20.04.2024.

Oživite minimalistički stil komadima iz nove SCOTCH&SODA kolekcije!

IZDVAJAMO

 

Od svojih početaka 1985. godine, Scotch&Soda u svakoj sezoni kroz zanimljivu igru smelog dizajna i funkcionalnosti odevnih komada, preslikava atmosferu i kulturu grada u kome je nastao.

Nikada vedrija i šarenija, nova kolekcija slavi slobodan duh Amsterdama i poziva ljubitelje brenda da kroz komade za proleće/leto spoznaju moć samoizražavanja. Iscepani denim ravnog kroja i bomber jakne sa izraženim western detaljima reinterpretiraju temperament mladalačkih kultura iz 50-ih i 60-ih godina.

 

Slim fit muške farmerkeMuška bomber jakna  / Bež muška košulja  / Kožna ženska torbicaŽenska majica  /  Oversized ženska natkošulja / Pocepane ženske farmerke

 

Kreativni tim brenda ove sezone predstavlja vanvremenske modele, nosive podjednako u dnevnim i večernjim prilikama. U ženskoj kolekciji dominiraju klasičniji krojevi, zemljani tonovi kao i miks floralnog i animal printa.

 

Bež ženski mantil /  Braon ženska košulja  /  Kožna ženska torbica  /  Bež ženske pantalone

 

Svedena forma i prepoznatljiva estetika brenda prožimaju se kroz svaki komad muške prolećne kolekcije. Slaveći šarm klasike s pomakom, džemperi razigranog dizajna idealna su uvertira u sunčane dane, dok će se kargo pantalone lako uklopiti u svaki garderober zahvaljujući svom funkcionalnom dizajnu.

 

Muške kargo pantalone  / Muški kardigan sa vezom  /  Kolor-blok ženski duks  /  Donji deo ženske trenerke

 

Komade za proleće/leto potražite u prodavnici Scotch&Soda u šoping centru Rajićeva, u Fashion&Friends multibrend prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

 

 

 

PR&Foto: Fashion&Friends

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije