14 C
Belgrade
10.4 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
25.04.2024.

Adidas x Gucci – Susret glamurozne estetike i nepogrešive funkcionalnosti!

IZDVAJAMO

 

Na Milanskoj nedelji mode, Gucci je predstavio svoju dugo očekivanu kolekciju pod nazivom „Exquisite Gucci“ koja kombinuje nasleđe i kreativne kodove italijanskog brenda sa funkcionalnim senzibilitetom sportskog giganta Adidas.

 

 

Siluete sa potpisom luksuzne modne kuće i sportskog brenda susreću se stvarajući nešto sasvim novo i drugačije. Gucci kolekcija za jesen/zimu 2022. donosi moderan izgled sa jedinstvenim logotipom u retro stilu koji kombinuje Adidas Trefoil simbol sa Gucci ispisom.

 

 

Kolekcija se sastoji od upečatljivih komada jarkih boja poput kobrendiranih odela, rukavica, šalova i pantalona sa prepoznatljivim belim prugama koji redefinišu značenje fraze smart-casual. Pletene tkanine donose izgled u obliku dvodelnih kompleta upotpunjenih elegantnim kožnim rukavicama i odgovarajućom kapom.

 

 

Pre nego što je saradnja atletskih brendova sa luksuznim kućama postala uobičajena u savremenom modnom leksikonu, Adidas je imao sklonost da flertuje sa svetom visoke mode, poput saradnje sa brednom Prada, Stelom Mekartni i Džeremijem Skotom. Međutim, partnerstvo sa brendom Gucci smatra se velikim i hrabrim iskorakom po kojem će ovaj nemački brenda zauvek ostati upamćen!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Gucci x Adidas

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije