9.5 C
Belgrade
8.3 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
25.04.2024.

Pružite svojoj koži savršen osećaj svežine – poput jutarnje rose!

IZDVAJAMO

 

Volimo zimu i sve njene čarolije, ali za svako zimsko zadovoljstvo poput šetnje po snegu, klizanja na ledu ili ušuškavanja pored tople peći, postoji nekoliko manje prijatnih posledica koje mogu ostaviti trag na našoj koži.

Kombinacija vetrovitog, hladnog vremena napolju i toplog vazduha u zatvorenom prostoru tokom zimskih meseci aktivno radi na isušivanju naše kože i dovodi do gubitka elastičnosti i sjaja, stavljajući veći akcenat na bore. Znamo da je hidratacija neophodna da bi naša koža izgledala i osećala se zdravo i blistavo, međutim konzumiranje vode u optimalnoj količini neće zagarantovano našoj koži obezbediti vlažnost koja joj je u zimskom periodu preko potrebna.

Srećom, još uvek ima vremena da se ozbiljno pozabavite dnevnom rutinom kako biste tokom zime obezbedili hidriran, blistav ten. Uzimajući u obzir da većina preparata za negu kože ima visoku koncentraciju vode u sebi, nije iznenađenje da oni mogu biti efikasni u održavanju nivoa vlažnosti u ćelijama kože, ali jedino ukoliko pametno birate proizvode i pravilno ih primenjujete.

 

 

Mudro kombinujući snagu grčke prirode sa najsavremenijim zelenim kozmetičkim metodama, Apivita već decenijama stvara i do 100% prirodne formulacije sa dokazanom efikasnošću, a kada je reč o hidrataciji kože u zimskom periodu, njihova AQUA BEELICIOUS linija je apsolutno bez premca!

Apivita hidratantna AQUA BEELICIOUS linija stručno je formulisana osvežavajućom fuzijom ekstrakta cistusa, irisa, divlje ruže (šipurka) i cvetnog meda koji za sobom ostavljaju iznenađujuću eksploziju svežine! Proizvodi iz ovog asortimana pružaju trenutnu i dugotrajnu hidrataciju, dopunjuju rezerve vode u koži, obezbeđuju joj neophodne hranljive materije i povećavaju njenu otpornost.

Kako bismo vam pomogli u odabiru savršenog Aqua Beelicious preparata ove zime, za vas smo isprobali sve proizvode iz ove linije, a u zavisnosti od potreba vaše kože, na vama je da odaberete onaj koji će joj najviše prijati!

 

 

Apivita Aqua Beelicious Hidratantna Gel-krema

Hidratantna gel-krema bez ulja lagane teksture obnavlja vlažnost kože, nudeći trenutnu i dugotrajnu hidrataciju i osvežavajući osećaj prilikom nanošenja. Ekstrakt lotosa smanjuje lučenje sebuma, sprečava iritacije i nepravilnosti na koži, uravnotežuje masnoću kože ostavljajući za sobom matiran ten. Zahvaljujući patentiranom ekstraktu propolisa i infuzijom šipurka, ova lagana krema pruža antioksidativnu zaštitu i zaštitu od zagađivača okoline, dok istovremeno revitalizuje kožu esencijalnim uljem ruže. Njena sofisticirana gel tekstura bez ulja čini je idealnom podlogom za šminku!

 

 

Apivita Aqua Beelicious Komforna Hidratantna krema

Hidratantna krema bogate teksture, pored toga što je hidrira, ostavlja kožu mekom i negovanom, zahvaljujući prirodnim ceramidima, kakao i ši puteru. Krema je namenjena za dnevnu i noćnu negu normalne i suve kože, a njena baršunasta tekstura poslužiće vašoj suvoj koži kao sjajna osnova za šminku.

 

 

Apivita Aqua Beelicious Osvežavajući Hidratantni Booster 

Višenamenski booster sa teksturom vodenog gela, stručno formulisan sa cvetnom fuzijom cistusa, irisa, divlje ruže i meda, pruža nalet hidratacije i svežine čak i u ekstremnim uslovima okoline (pre i posle izlaganja suncu, hladnoći, vetru). Uravnotežuje i umiruje kožu sa nesavršenostima uz pomoć prirodnih prebiotika, čineći je jačom i zdravijom. Ovaj hidratantni booster je pogodan za sve tipove kože, i poput gorepomenutih krema iz Aqua Beelicious linije idealna je baza za šminku, zahvaljujući jedinstvenoj teksturi vodenog gela.

 

 

Apivita Aqua Beelicious Hidratantni Gel za predeo oko očiju

Namenjen svim tipovima kože, za dnevnu i noćnu negu, ovaj hidratantni gel ultra lagane teksture sadrži ekstrakt jasmina koji je bogat glikozidima, flavonoidima, i koji ublažava upale i aktivnost enzima tirozinaze. Pored toga što hidrira kožu, Apivita Aqua Beelicious gel smanjuje tamne kolutove oko očiju i briše znake umora. Gel ima aplikator za hlađenje što upotrebu čini još praktičnijom i opuštajućom!

Februar je mesec suve kože i zato nema boljeg trenutka da isprobate Apivita Aqua Beelicious liniju koja će učiniti da vasa koža bude instant hidrirana i revitalizovana, i prirodno blistava tokom celog dana!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Imaginarijum magazin

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije