10 C
Belgrade
6.5 C
Zagreb
7.7 C
Sarajevo
24.04.2024.

Dan zaljubljenih – savršen povod da Gucci otvori svoj koktel bar u Firenci!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko za Dan zaljubljenih planirate da otputujete do Firence sa svojom voljenom osobom, svratite do trga Piazza della Signora jer se baš tog dana otvara neverovatano šarmantan kafe i koktel bar – Gucci Giardino 25! 

 

 

Spajajući gastronomiju, miksologiju i glamur, novi kafe i koktel bar sa potpisom luksuzne modne kuće Gucci pridružuje se nizu lokala u Gucci Garden kreativnom i multidisciplinarnom prostoru koji je osmislio kreativni direktor Alessandro Michele. Posetioci će se naći na gostoljubivom i istovremeno misterioznom mestu, svojevrsnom gnezdu koje kombinuje tradicionalnu toskansku radionicu i prefinjeni francuski bistro, u ambijentu koji prevazilazi prostor i vreme.

 

 

Giardino 25 bar inspirisan je efemernom i delikatnom lepotom koju cveće izaziva dok unosi prepoznatljivu raskoš modne kuće u dizajn kafea. Senf žuti paneli upotpunjuju živopisna i luksuzna sedišta u paun plavoj boji presvučena kožom. U drugim delovima enterijera, sofisticirani mermerni šankovi i stolovi oličavaju senzualnu eleganciju po kojoj je Gucci poznat. Obuhvatajući toskanski krajolik i sezonski pristup hrani, ovo mesto visoke klase donosi tradicionalne lokalne zalogaje, dok poseže za međunarodnim sastojcima iz Japana i Meksika kako bi svakom jelu dali moderan obrt.

 

 

Dvostruki identitet Giardino 25 lokala kao dnevnog kafea i užurbanog koktel bara, ogleda se u njegovom meniju, čija se raznovrsna ponuda priprema u kuhinji na licu mesta koja je  sezonskog karaktera i inspiraciju i kreativnost crpi iz toskanskog sela.

 

 

Hrana će se služiti tokom celog dana, od doručka do večere, dok su rezervacije obavezne! Što se tiče koktel menija, Giardino 25 u svojoj ponudi ima neizostavni negroni Memoire di Negroni koji je nešto što morate probati.

Dok ove sezone ljubavi planirate svoj put u Firencu, zavirite u Gucci Giardino 25 u našoj galeriji slika!

 

 

 

PR tekst: Miona Todorović

Foto: Gucci

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije