9.5 C
Belgrade
8.3 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
25.04.2024.

Nepogrešive note Black Opium parfema sada imaju energičan i osvežavajući obrt!

IZDVAJAMO

 

Inspirisan čulnim svetom miksologije, novi olfaktorni dodatak YSL Beauty liniji, Illicit Green, donosi smeo, glasan i osvežavajući pogled na prepoznatljivu kafenu bazu kultnog Black Opium mirisa! 

 

 

U novom YSL parfemu za žene, nepogrešiv kafeni potpis Black Opium parfema susreće se sa esencijom zelene mandarine i ukusnim akordom kremaste smokve, čineći da se hrabrost i svežina spajaju u  jedinstvenom i iznenađujućem mirisu.

 

 

Parfimska voda YSL Black Opium Illicit Green je hrabra i jedinstvena saradnja između majstora crnog opijuma, parfimer Nathalie Lorson i nagrađivanog pariskog miksologa Margot Lecarpentier koje su ponovo osmislile originalni cvetni gurmanski miris Black Opiuma dodavši mu note sočne zelene mandarine koje svojom svežinom podižu akorde Cafe Noir, dok smokva, u svim svojim aspektima, obavija zelene i baršunaste note.

 

 

Adrenalinom bogata baza kafe, sa toplim balzamičnim notama burbon vanile, u kontrastu je sa voćnim i oštrim kvalitetima zelene mandarine. Kada se na sve to doda zeleni cvetni akord jasmina i slatkoća smokve, ova naelektrisana kombinacija sastojaka stvara miris koji je istovremeno pikantan i osvećavajuć, kremast i senzualan, inspirisan bezalkoholnim koktelom koji osnažuje sva čula.

 

 

Bočica novog YSL parfema postale je opojna kao i sam miris, budući da neonsko zeleni centar donosi modernu notu prepoznatljivoj Black Opium bočici sa šljokicama. Bez premca u provokaciji u namerno zavodljiva, zaštitno lice ovog parfema je globalna ambasadorka šminke i YSL Beauty mirisa, glumica Zoe Kravitz.

 

 

Gornje note: kruška, zelena mandarina, list smokve
Srednje note: cvet pomorandže, jasmin, smokva
Donje note: kafa, pačuli, burbon vanila

 

Piše: Miona Todorović

Foto: YSL Beauty

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije