16.8 C
Belgrade
16.2 C
Zagreb
14 C
Sarajevo
28.03.2024.

Crveno, volim te, crveno – Zara spremno dočekuje sezonu ljubavi!

IZDVAJAMO

 

Dan zaljubljenih je iza ugla i pravo je vreme da odaberete poklon za svoju voljenu osobu, rezervišete sto u omiljenom restoranu i naravno, isplanirate svoj večernji outfit, što često ume da bude i najteža odluka! 

 

 

Srećom, poznati highstreet brendovi su već umesto vas osmislili izgled za tu posebnu priliku, a ove godine Zara je predstavila kolekciju sa komadima koji obećavaju da će nas naterati da se zaljubimo i kreiramo najbolji izgled za naše romantične susrete.

 

 

Sa veoma zavodljivim pristupom, „Love” kolekcija sačinjena je od klasičnih i odvažnih odevnih predmeta kojima dominira jedan poseban element, a to je strastvena crvena boja! Zarina nova kolekcija za Dan zaljubljenih uključuje niz atraktivnih crvenih komada poput satenskih pantalona, svilenih bluza, suknje od tila – savršenih za Dan zaljubljenih ili bilo koju priliku kada poželite da izgledate i osećate se neodoljivo!

 

 

Iz kolekcije su se takođe izdvojili prsluk od kašmira sa šal kragnom, satenska jakna sa kaišem, top sa otkrivenim ramenima, korset sa štepon, mini haljina, kaput muškog kroja od mešavine vune, kao i aksesoari poput satenskih sandala sa platformom i vrećaste torbe sa perlicama.

 

 

Ukoliko još uvek tražite pravi outfit za Dan zaljubljenih, zavirite u novu „Love” kolekciju u njihovoj online prodavnici ili posetite Zara prodavnice širom Srbije!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije