-2.3 C
Belgrade
-2.4 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
04.12.2023.

Ova KIKO Milano kolekcija je najnežnije ljubavno pismo čokoladi!

IZDVAJAMO

 

U susret najromantičnijem danu u godini, omiljeni italijanski makeup brend KIKO Milano donosi nam posebno izdanje beauty proizvoda koje predstavlja najslađu izjavu ljubavi posvećenu – čokoladi! 

 

 

Sweet Affaires kolekcija bogata je sastojcima, nijansama, mirisima inspirisanih čokoladnim pralinama koje s ljubavlju darujemo jedni drugima na Dan zaljubljenih. Kolekciija se sastoji od šminke i proizvoda za negu kože opojnog mirisa koji će vas naterati da se zaljubite i učiniti da se osećate neodoljivo!

 

 

Linija šminke se može pohvaliti neodoljivim senzornim i visoko-pigmentisanim teksturama u toplim nijansama sa različitim završnim obradama za kreiranje besprekornog izgleda od jutra do večeri. Veganske formule visokih performansi, klinički testirane da budu dugotrajne i hidrantne, prožete su čokoladnim notama i obuhvataju proizvode poput palete senki za oči, rumenila, ruževa za usne, maskare, ajlajnera, balzama za usne, pilinga za usne, četkica za šminku i parfema.

 

 

Sofisticirana pakovanja inspirisana bombonjerama, čine ovu KIKO Milano kolekciju još vrednijom i neodoljivom! Nova Sweet Affaires kolekcija sada je dostupna u svim KIKO Milano prodavnicama širom Srbije, kao i u Fashion&Friends online prodavnici!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: KIKO Milano

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije