8.2 C
Belgrade
5.1 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

I vaš dom može zasijati zelenilom!

IZDVAJAMO

 

Od kada smo počeli da provodimo više vremena kod kuće, biofilni dizajn je nešto čemu se sve više okrećemo. Brišući granice između prirode i zatvorenog prostora, biofilni dizajn obično kombinuje neki aspekt prirode sa dizajnom enterijera ili arhitekturom, a ova viseća lampa upravo svedoči lepoti ovog trenda u uređenju doma. 

 

 

Jungle lampa, čiji dizajn potpisuje poljski studio KABO & PIDO, ima za cilj da unese prirodu u vaš dom, a njena inovacija je u tome što istovremeno ima funkciju lampe i saksije. Jednostavna forma svetleće saksije savršena je pozadina koja naglašava lepotu biljaka. Lampa emituje meku, svilenkastu svetlost koja stvara opuštajuću atmosferu, idealnu za mesta koja služe kao kutak za opuštanje u vašem domu.

 

 

Viseći sa plafona, ova lampa je obešena sa dve dugačke trake od tkanine koje se spajaju  za besprekoran izgled. Vodootpornog i izdržljivog dizajna, Jungle lampa održava jednostavan i moderan izgled koji se uklapa u svaki ambijent. Takođe, ova viseća lampa ne emituje toplotu koja bi mogla negativno uticati na biljke i što je najvažnije, može se skoro u potpunosti reciklirati na kraju svog životnog ciklusa.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: KABO & PIDO

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije