7.1 C
Belgrade
6.8 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Zavirite u Twentysix° – urbanu oazu u srcu Budimpešte!

IZDVAJAMO

 

Sa ciljem da se kreira mesto harmonije u centru užurbane mađarske prestonice, nekadašnji stambeni blok u ulici Király 26 od nedavno je pretvoren u kulturno, gastronomsko i gradsko središte Budimpešte!  

 

 

Twentysix° Budapest ime je dobio po broju ulice u kojoj se nalazi, ali i po temperaturi koja najviše odgovara njegovom bogatom zelenilu! Ova zelena oaza sa egzotičnom atmosferom može ugrejati i najhladnije zimske dane, od jutarnje kafe ispod palmi do večernjih koktela u tropskom okruženju, dok se vazduhom šire primamljive kulinarske arome!

 

 

Ovde je priroda u savršenoj harmoniji sa gastronomijom, svesnim življenjem, i osećajem zajdništva! Oko 34 vrsta biljaka, stabala banana, palmi i svih vrsta begonija ispunjavaju svaki ugao ovog veličanstvenig ambijenta i dele prostor na četiri segmenta.

 

 

GARDEN° predstavlja oazu unutrašnjeg dvorišta i najveći je element ovog zdanja. U zavisnosti od doba dana, ovaj prostor ima funkciju restorana ili bara. Jelovnik su osmislila dva kuvara, jedan italijanski, jedan izraelski, predstavljajući autentične mediteranske i istočnjačke ukuse koji su istovremeno zdravi i uzbudljivi.

 

 

HOUSE° prostor ističe se i stilom i funkcijom i donosi jedinstven koncept kulinarskih radionica i mesta za održavanje događaje. Njegova suptilna elegancija omogućava mu da služi kao savršen prostor za večere, rođendanske zabave, konferencije, radionica, pa čak i gastronomske fotografije.

 

 

STUDIO° je opuštajuće mesto gde se susreću vaš telo i um, i gde svakodnevno možete uživati u časovima joge, a sve to u jednom svetlom, suncem obasjanom ambijentu u  živopisnom centru Budimpešte!

 

 

SHOP° predstavlja prodajni deo u čijoj ponudi se nalaze ekološki prihvatljivi komadi kućnog dekora danske kompanije Bloomingville. Tu ćete takođe pronaći i mađarska vina, šampanjce, džemove i namaze od malih proizvođača, i još mnogo toga.

 

 

Pored jedinstvenog enterijera nalik džungli, izvrsnih jela i karte pića, raznovrsnih aktivnosti, Twentysix° Budapest u gornjem delu svog kompleksa nudi i hotelske sobe, tako da je to još jedna preporuka za vas gde odsednete kada sledeći put budete posetili prelepu Budimpeštu!

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Twentysix Budapest

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije