16.8 C
Belgrade
14.2 C
Zagreb
14 C
Sarajevo
28.03.2024.

Prepustite se novim vizuelnim iskustvima iz bilo kog ugla, i u svakoj prilici!

IZDVAJAMO

 

Na poslednjem tehnološkom CES 2022 događaju u Las Vegasu, Samsung je najavio svoj novi mini projektor, The Freestyle, a ono što je važnije od njegovih specifikacija je činjenica da ovaj prenosiv i okretan uređaj dolazi da podrži vaš bezbrižan način života i nomadska iskustva.

 

 

Po ceni od 899 dolara, The Freestyle projektor možda izgleda kao igračka, ali u pitanju je ozbiljan komad hardvera koji koristi Samsung platformu pametnog televizora, pa čak i njegove alate za kalibraciju kako bi stvorio nešto što poptuno novo i zabavno!

 

 

Samsungov novi projektor donosi sofisticiranu obradu slike, dugotrajni LED izvor svetlosti i široke mogućnosti pametnog televizora u kompaktnom kućištu koje je namenski dizajnirano za fleksibilnost i prenosivost, što vam omogućava da gledate svoj omiljeni sadržaj bilo gde i iz bilo kog ugla.

 

 

Od kosih zidova i kuhinjskih stolova, do spoljašnjih površina i podova, dizajn od 180 stepeni daje vam fleksibilnost da se igrate i uživate u iskustvu na velikom ekranu. Sa okruglim, kompaktnim oblikom, lako ga možete staviti u ranac i poneti svoju zabavu sa sobom! Postavljanje Freestyle je veoma lako, budući da projektor optimizuje veličinu ekrana, automatski fokusira i niveliše sliku čak i kada je usmerena pod uglom.

 

 

Velika ili mala, slika Freestyle projektora je kristalno čista i u punoj HD rezoluciji od 1080p. Bilo da kampujete pod zvezdama ili učite za kuhinjskim stolom, svideće vam se prelepe slike ovog projektora sa visokim kontrastom.

 

 

Pored toga što mu je projektovanje osnovna funkcija, The Freestyle takođe se može koristiti kao pametni zvučnik, ali i kao živopisni izvor ambijentalnog svetla. Bilo da gledate filmove, organizujete rođendansku zabavu, ili uživate u prirodi, integrisani Freestyle zvučnik šalje zvučne talase u svim pravcima za duboko imerzivno i bioskopsko audio iskustvo.

 

 

Kompatibilan je sa svim eksternim USB povezivim baterijama što znači da ga možete punitu u hodu, gdegod da krenete, a za maksimalnu udobnost prilikom korišćenja, Freestyle projektorom možete upravljati svojim glasom – pustite film, pauzirajte seriju, pokrenite listu za reprodukciju ili pronađite nešto za gledanje – sve to jednostavnom glasovnom komandom. Spoljašnjost projektora je prekrivena mekim i fleksibilnim materijalom nalik gumi koji treba da pruži otpornost na manje udarce i ogrebotine.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Samsung Electronics

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije