20.8 C
Belgrade
18.5 C
Zagreb
18.8 C
Sarajevo
29.03.2024.

Zara Home zna kako da doda tradicionalni šarm savremenom enterijeru!

IZDVAJAMO

 

Zara Home odavno je odbacila kataloge kao formu predstavljanja nove kolekcije i umesto toga odlučila da objavljuje kućne priče u kojima možete videti njihove najnovije komade u najboljem izdanju.

 

 

Ovog puta španski brend za uređenje doma vodi nas u prelepu modernu vilu u čijem su enterijeru pokušali da pronađu harmoničnu kombinaciju prošlosti i sadašnjosti, i pokažu nam kako da savremeni prostor učinimo šarmantnim, toplim i vanvremenskim! Svoj prelep nameštaj i dekorativne predmete iz nove kolekcije brend predstavlja u privilegovanom okruženju gde sve odiše spokojem domova gde je kvalitet ima veću vrednost od kvantiteta. Harmonija i elegancija su dve reči koje nam padaju na pamet dok otkrivamo dekoraciju ove kuće. Nalazimo prostore u kojima se jednostavnost materijala i nesavršenost površina kombinuju sa arhitekturom strukture u kontrastu sa organskim, ali izuzetno delikatnim dizajnom kolekcije.

 

 

Zara Home ostaje verna svojoj filozofiji i u savremeni enterijer odlučuje da unese dekor u zemljanom modernom stilu koji karakteriše mešavina neutralnih tonova i prelepih materijala, stvarajući topao i udoban ambijent. Bela, siva i bež nijansa koje koegzistiraju u savršenoj harmoniji, pojačane su drvenim komadima i drugim prirodnim materijalima sa karakterom!

 

 

Iako su prostori ogromni, ne nedostaje im topline i intimnosti. Velike sofe smeštene su pored potpuno jednostavnog kamina u zidu, instalacije svedene na svoj najjednostavniji izraz, istovremeno sa modernim i zanatskim dodirom. Drvo je prisutno u celoj kući i može se naći u različitim oblicima: na skulpturi na zidu, na malim stolicama, ali i na strani trpezarije i u spavaćim sobama. U kuhinji otkrivamo i mermer čije su vene pravo umetničko delo.

Zara Home ovu kuću oprema drvetom, teksturom, tkaninom, pamukom i lanom, koji unose svoj autentičan štih, mešajući najlepše stilove u jednoj savremenoj dekoraciji.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije