8.2 C
Belgrade
9.3 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
18.04.2024.

Doživite najlepšu zimsku bajku u prvom čokoladnom glamping odmaralištu!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko ove zime planirate nešto drugačiji odmor, u miru i prirodi, daleko od prepunih skijališta, na mapi evropskih glamping odmarališta, na samo nekoliko minuta od Maribora u Sloveniji, nalazi se luksuzno selo za odmor koje nudi savršen spoj uživanja u prirodi i – čokoladi! 

 

 

„Chocolate Village By The River” je glamping odmaralište koje se nalazi u živopisnom okruženju parka prirode Natura 2000, neposredno uz reku Dravu, gde je sve u znaku čokolade! Od čokoladnog doručka, čokoladnih radionica, čokoladne kozmetike do čokoladnih masaža, što i ne čudi budući da je ovo odmaralište na samo par koraka od fabrike čokolade!

 

 

U sklopu čokoladnog glamping sela nalaze se tri vrste minimalistički dizajniranih, luskuznih prenoćišta, a svako je inspirisan i nazvan po vrsti kakaa. Lodge Forastero ima dve etaže sa panoramskim pogledom, Criollo Lodge je smešten među bajkovitim krošnjama drveća, dok se Trinitario Lodges nalaze pokraj otvorenog bazena i imaju spektakularan pogled na reku, uključujući privatnu hidromasažnu kadu i kamin.

 

 

Iako je čokoladno selo otvoreno tokom cele godine, verujemo da je nezaboravan doživljaj posetiti ga zimi jer svi znamo da tada čoklada ima poseban ukus, uz otvorenu vatru ili pokraj kamina, dok napolju nežno padaju pahulje i žubori Drava!

 

 

Za one koji pored čokoladnog iskustva žele i aktivan zimski odmor, ovo neobično selo udaljeno je samo 5 km od Pohorske žičare, najvećeg slovenskog skijališta, što ga čini idealnim mestom za skijaško-čokoladni odmor!

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Chocolate Village By The River

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije