5.6 C
Belgrade
6.3 C
Zagreb
1 C
Sarajevo
20.04.2024.

Godina Tigra upravo je postala luksuznija zahvaljujući novoj Gucci Tiger kolekciji!

IZDVAJAMO

 

Godina u znaku tigra prema lunarnom kalendaru italijanskoj modnoj kući Gucci poslužila je kao inspiracija za novu kolekciju koja slavi kinesku novu godinu. 

 

 

Sa modelima koji u luksuznom enterijeru poziraju pored raskošnih tigrova, prelepi dizajni kreativnog direktora Alessandra Michelea prekriveni su motivima ove veličanstvene životinje, retro cvetnim dezenom i prepoznatljivim Gucci monogramom. Kolekcija nam donosi komade poput haljina, suknji, majica, dukseva, džempera, kao i obuću poput cipela, baletanki, patika, mokasina i papuča koje krasi razigrani dizajn. Gucci Tiger kolekciju zaokružuju modni dodaci poput torbi, novčanika i satova!

 

 

U slavu ovog praznika, različite verzije tigrova definišu odabrani izbor kolekcije i modnih aksesoara naglašavajući višestruku prirodu Gucci univerzuma. Noseći bogatu simboliku za ovu modnu kuću, tigar predstavlja fascinaciju kreativnog direktora brenda Gucci lepotom prirode.

 

 

U pratećoj kampanji za kolekciju, koja je sada dostupna na Gucci web stranici, pojavljuju se pravi tigrovi koji su, prema saopštenju, snimljeni u odvojenom bezbednom okruženju u skladu sa politikom brenda i kasnije umetnuti u slike i video snimke.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Gucci

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije