24.4 C
Belgrade
21.2 C
Zagreb
18 C
Sarajevo
30.06.2022.

Napravite savršen espreso gde god da se nalazite!

IZDVAJAMO

 

Kompanije poput De’Longhi, Breville i Lavazza verovatno proizvode najkvalitetnije aparate za kafu, dok kompanija Wacaco proizvodi najmanje aparate za kafu na svetu! 

 

 

Nakon što je 2014.godine predstavio Minipresso koji je postavio ovaj brend na mapu proizvođača aparata za kafu, Wacaco je samo tri godine kasnije predstavio Nanopresso, manju i bolju verziju svog prethodnika. Najnoviji model a ujedno i najmanji espresso aparat na svetu nosi naziv Picopresso i omogućava da skuvate savršenu espreso kafu gde god da se nalazite.

 

 

Dovoljno mali da može stati u dlan, Wacaco Picopresso mini aparat za kafu pomera granice koliko mali aparat za kafu može biti, dok je i dalje u stanju da proizvede fenomenalno robustan espreso kremaste teksture.

 

 

Picopresso je najkompaktniji i najprofesionalniji aparat za espreso među svim poznatim prenosivim aparatima. Ova specijalna espreso mašina za kafu ima otvoreni portafilter, tako da će korisnici tokom procesa kuvanja videti ukusni kremasti espreso koji teče direktno iz standardne korpe od nerđajućeg čelika od 52 mm i 18 grama.

 

 

Svaki uživalac kafe će sa lakoćom ovladati veštinom ručnog pravljenja espresa biranjem odgovarajuće veličine mlevenja, presovanja i usavršavanja tehnike vuče, dok će njihova nagrada biti autentičan espreso čiji kvalitet može parirati bilo kojoj skupoj vrhunskoj mašini za kafu.

 

 

Wacaco Picopresso je kompaktna mašina za espreso savršena za putovanja i kampovanja, profesionalno orijentisana na pripremu kafe izuzetnog kvaliteta bez kompromisa, dostojne vrhunskog bariste!

Wacaco Picopresso mini aparat za kafu dostupan je po ceni od 129,90 dolara na zvaničnom sajtu brenda!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Wacaco

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije