7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Inspirišite se toplim skandinavskim prazničnim dekorom brenda Artilleriet!

IZDVAJAMO

 

Božićni i novogodišnji praznici u Skandinaviji smatraju se jednim od najmagičnijih na celom svetu, jer u severnim zemljama postoji poseban odnos prema ovom prazniku. To se manifestuje u svemu – u dizajnu uličnih izloga, prodavnica i naravno domova.

 

 

Svake jeseni lokalni brendovi kućnog nameštaja se takmiče u kreiranju najlepšeg božićnog kataloga svojih proizvoda, tako da se ovde često mogu naći najneverovatnije ideje za prazničnu dekoraciju doma. Švedska kompanija za uređenje enterijera Artilleriet poznata je po svom eklektičnom i visokokvalitetnom dekoru i nameštaju, a ove godine predstavila je magični praznični dizajn u mračnom ambijentu, koji izgleda neobično, smelo, i veoma zanimljivo!

 

 

Ova vanvremenska Artilleriet kolekcija sastavljena je od neutralnih tonova i komada, stilozovanih sa svećama, bajkovitim lampicama i ukrasima koji su savršeni za prazničnu sezonu, dok se mnogi ukrasni predmeti takođe mogu koristiti i tokom cele godine.

 

 

Tople boje, udoban i slojeviti tekstil, sveće i cveće stvaraju savršen hygge izgled za suptilni praznični dekor koji stvara udobnu prazničnu atmosferu. Još uvek nije kasno da oplemenite svoj životni prostor nekim prazničnim deteljem, a sigurni smo da ćete u galeriji ispod pronaći inspiraciju za uređenje svog doma za praznike!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Artilleriet

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije