24.4 C
Belgrade
21.2 C
Zagreb
18 C
Sarajevo
30.06.2022.

Praznična darivanja za srećnu kožu i Novu godinu!

IZDVAJAMO

 

Koliko puta ste u poslednje vreme čuli da ljudi u vašem okruženju kažu da su njihovi dani sve užurbaniji i da teško pronalaze vreme da završe sve svoje obaveze?

Frekventna svakodnevica je stresna, ali ima i jednu dobru posledicu – zbog toga sve više cenimo svoje vreme i vodimo računa kome i čemu ga posvećujemo. Dame koje vode računa sebi znaju da vreme posvećeno nezi kože nije uzalud uloženo. Ako koži pružite redovnu i adekvatnu negu, ona će vam uzvratiti zdravim izgledom, svežinom i blistavošću, koje će doprineti vašem samopouzdanju i osećaju zadovoljstva. Ili još kraće rečeno:“ Ako je vaša koža srećna, srećni ste i vi!“

 

 

Upravo zato u izboru najboljih novogodišnjih poklona za sebe ili drage osobe mnogi od nas prednost daju preparatima za negu, a Eucerin® nam u tome daje podršku poklanjajući praznične popuste!

Do 31.decembra u apotekama širom Srbije, sve  Eucerin® preparate koji se nalaze u  ponudi odobrane apoteke, možete kupiti po ceni umanjenoj za 20%. Popust se ne odnosi na specijalna pakovanja i preparate čija je cena već snižena.

 

PR&Foto: Eucerin Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije