13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
09.12.2022.

LG PuriCare AeroTower – šapatom do čistog vazduha u vašem domu!

IZDVAJAMO

 

Kontinuirano prisustvo zagađenja u vazduhu, kao i sve češći boravak kod kuće u poslednje dve godine, s razlogom su stavili akcenat na kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru. A kako spoljne temperature sve više opadaju, zašto ne biste prečistili vazduh u svom domu dok ga održavate toplim? Novi LG prečišćivač vazduha ima rešenje za to!

 

 

Na predstojećem CES 2022 događaju, LG će predstaviti svoj inovativni PuriCare AeroTower prečišćivač vazduha sa sopstvenom Air Valley tehnologijom koja unapređuje tehnologiju prečišćivača stvaranjem „kanjona vazduha koji prati datu površinu“. Ovo sveobuhvatno rešenje za negu vazduha u kući je kompaktan način da iskusite sve prednosti prečišćivača vazduha, ventilatora i grejalice u obliku jednog tankog uređaja koji ima svest o stilu.

 

 

PuriCare AeroTower prečišćivač vazduha dizajniran je da učini život u zatvorenom prostoru još udobnijim i može se koristiti tokom cele godine zahvaljujući sistemu sa tri režima protoka vazduha: režimu grejanja, režimu ventilatora i režimu difuzije. Tokom jesenjih i zimskih meseci, ovaj uređaj ubrzano čini prostorije udobnijim pružajući talase toplog vazduha do maksimalno 30 stepeni, a može povećati temperaturu vazduha u prostoriji za pet stepeni za manje od 10 minuta.

AeroTower može da se rotira za 360 stepeni, a možda najistaknutija karakterisika ovog inovativnog uređaje je njegova jačina zvuka tokom rada. Sa samo 23 decibela, što je jačina zvuka manja od šapata, AeroTower može da bude postavljen u kućnu kancelariju, a da nikoga u vašim video pozivima ne ometa zujanjem svog ventilatora.

 

 

LG Puricare AeroTower koristi višestepeni HEPA filter koji prikuplja do 99,97% čestica do 0,3 mikrona. Takođe koristi LG UVnano tehnologiju da uništi sve bakterije koje bi se mogle nakupiti na ventilatoru tokom duže upotrebe. Ovaj filter znači da bez obzira na doba godine, bilo da se borite sa polenom ili imate posla sa prašinom, AeroTower može olakšati disanje u zatvorenom prostoru. Ovo je posebno korisno ukoliko imate životinje koje se često linjaju.

Informacije o dostupnosti i ceni LG PuriCare AeroTower prečišćivača vazduha biće objavljene prve nedelje januara, tokom njegovog predstavljanja na CES2022 događaju u Las Vegasu.

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: LG

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije