13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Zaboravite na kućice od medenjaka! Imamo novu zvezdu praznične trpeze!

IZDVAJAMO

 

Iako serviranje daske sa sirevima i delikates proizvodima nudi bezbroj kreativnih rešenja za dekoraciju, Charcuterie Chalet (meze kućica) podiže prezentovanje predjela na potpuno drugi nivo!

 

 

Ova alternativna verzija kućice od medenjaka za odrasle napravljena je od sastojaka koje biste obično postavili na dasku za sireve. Najbolje se servira kao predjelo jer napravljena od hrskavih krekera, krem sira kao glazure, a za dekoraciju možete koristiti razne orašaste plodove, sireve, perece, suhomesnate proizvode, povrće i suvo voće.

 

 

Možda najbolja stvar u izgradnji ove slane kućice je to što ne postoje pravila ili uputstva, tako da možete biti što kreativniji i pustiti maštu da obavi sav posao. Za podlogu predlažemo da koristite čvršće elemente, poput hleb štapića ili debljih krekera, dok za ukrašavanje predlažemo elemente kao što su seckani sirevi, suvo meso, povrće i manji krekeri.

 

 

Inspiraciju pronađite među ovim slanim kućicama idealnih za centralni deo vaše praznične trpeze na sledećem svečanom okupljanju.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pinterest

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije