13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

U ovu porodičnu kuću u Holandiji sasvim nesmetano se uselila najlepša praznična čarolija!

IZDVAJAMO

 

Porodična kuća u holandskom gradu Vindeshajmu prava je oaza skandinavskog dizajna koja odiše jednostavnošću, neutralnim tonovima bele boje sa akcentima sive i crne, prirodnim materijalima i zelenilom, pa je i praznična deokracija doma savršeno usklađena sa već postojećim enterijerom. 

 

 

Za ovu udobnu porodičnu kuću u kojoj stanuje bračni par sa četvoro dece, sve je poprimilo praznični duh zahvaljujući jednostavnim novogodišnjim dekoracijama koje će oduševiti sve poklonike minimalizma, skandinavskog i prirodnog stila u uređenju enterijera.

 

 

Svaki kutak ove kuće ispunjen je dekoracijama od prirodnih materijala i u neutralnim tonovima koji ne izgledaju nimalo napadno, čineći da enterijer zadrži prozračnost svojstvenu skandinavskom stilu! Unutar ovog doma možete videti i dekoraciju zasnovanu na eklektičnoj mešavini stilova, u nijansama bele, zlatne crne koji stvaraju krajne opuštajući i topao ambijent. Veliki prozori upotpunjuju prazničnu scenografiju u dnevnoj sobi sa velikim detaljima u vidu zvezdastih abažura i minimalistički okićenim drvećem.

 

 

Prostrani hodnik krasi velika jelka ukrašena ornamentima, dok motivi šume drveća, irvasi i zvončići okruženi belinom dočaravaju snežni pejzaž u posebnom kutku dnevne sobe. U trpezariji se ističu beli ukrasi koji vise sa okačene grane i velika crna božićna zvezda, a u skoro svakoj prostoriji mogu se videti zelene jelke sa diskretnim ukrasima, uz neizostavne  papirne zvezde koje stvaraju pravu zimsku idilu usred ušuškanog porodičnog doma.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Decor.Cloud

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije