29.9 C
Belgrade
27.9 C
Zagreb
26.6 C
Sarajevo
30.06.2022.

Upoznajte novu održivu Adidas siluetu napravljenu za sve avanture na otvorenom!

IZDVAJAMO

 

Iako Adidas već dugo važi za pionira ekoloških materijala u svojim modelima obuće, poput patika napravljenih od kože pečuraka, nemački gigant sportske opreme nedavno je predstavio održivu siluetu za još jednu posebnu grupu korisnika – planinare.

 

 

Napravljena za svaku avanturu, najnovija Adidas iteracija legendarne planinarske siluete brenda sada nosi ime Terrex Nothing Left Behind Free Hiker Gore-Tex! Sa prerađenim gornjim delom i vodootpornom Gore-Tex membranom koja propušta vazduh, najnoviji model obuće opremljen je ključnom Three Stripes Boost tehnologijom sa prilagodljivim jastučićem koji pruža neverovatan povrat energije.

 

 

Svestrana obuća krojena je po meri svih hiking entuzijasta, bez obzira na vremenske uslove, zahvaljujući svojoj Gore-Tex tehnologiji, dok Continental gumeni đon i međuđon rade u sinergiji kako bi obezbedili vuču na svim terenima, od hiking staza do gradskih ulica.

 

 

Ova lagana silueta dolazi u pastelnim nijansama plave, žute, ružičaste i narandžaste raspoređenih u animiranoj šemi boja koja će se sigurno doći do izražaja u svakoj vašoj hiking avanturi!

 

 

Nothing Left Behind model jača Adidasov etos i posvećenost istraživanju svih puteva ka tome da postane jedan od najodrživijih brendova sportskih performansi, i kao takav predstavlja deo ukupne ambicije brenda ka održivijoj budućnosti i okončanju plastičnog otpada prilikom proizvodnje.

 

 

Nothing Left Behind Free Hiker Gore-Tex silueta je dostupna je za kupovinu online na Adidas sajtu po ceni od 225 dolara.

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Adidas

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije