35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Imaginarijum darivanje za najnežniji osećaj praznika!

IZDVAJAMO

 

Najdivnije doba godine je sve bliže, a onaj dobar osećaj koji čekamo tokom čitave godine polako se budi u svima nama, i tada smo spremni da učinimo sve kako bismo onima koje volimo izmamili osmeh na lice!

 

 

Ne postoji ništa što volimo više od darivanja, posebno tokom praznične sezone, i verujemo da pažljivo sastavljena poklon kutija ima moć da darivanje učini još magičnijim! Još ako je ispunjena probranim komadima, ova poklon kutija može da pruži više radosti od samo jednog, skupog poklona.

 

 

Vreme je da našim čitaocima pokažemo da mislimo na njih, koliko ih zaista cenimo i koliko smo im zahvalni za podršku koju nam pružaju čitajući naš lifestyle magazin sve ove godine! Ove godine odlučili smo da sastavimo tri prelepe poklon kutije za dobar osećaj! Zašto? Jednostavno zato što mislimo da ste to zaslužili!

 

 

U naredne dve nedelje svi ste pozvani da se pridružite prvom Imaginarijum prazničnom  darivanju u kojem poklanjamo 3 poklon kutije iznenađenja ispunjene pažljivo biranim #selfcare komadima koje ćete obožavati!

 

 

Naša praznična poklon kutija puna je proizvoda za negu lica, tela i duše koje smo isprobali ove godine, a u kojima ćete vi sa zadovoljstom uživati 2022. godine – od proizvoda za negu lica i tela, preko knjiga, do ručno rađenjih mirišljavih sveća i novogodišnjih ukrasa!

 

 

Unutar naših prazničnih poklon kutija pronaći ćete Apivita Tonic Mountain Tea gel za tuširanje sa esencijalnim uljima koji će vam ujutru popraviti raspoloženje, Apivita Bee Protective Jasmin set sa hidratantnom kremom za nežne ruke i balzamom za najmekše usne, La Roche-Posay Toleraine Dermallergo hidratantne kremice za negu najosetljivije kože, Ketlimóns mirišljave sveće iz novogodišnje kolekcije i Mandrapa ukrasi za jelku koje će uneti magiju praznika u vaš dom, kao i prelepo dizajnirane Areté knjige sa potpisom jedne od najznačajnijih engleskih spisateljica modernog doba, Virdžinije Vulf!

 

Zagrlimo prazničnu čaroliju!

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Imaginarijum magazin

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije