35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Nova Pantone boja za 2022. godinu podstiče kreativnost i maštovito izražavanje!

IZDVAJAMO

 

Dok ulazimo u poslednje dane ove godine, PANTONE se raduje novom bojom koja će obeležiti 2022. godinu. Za narednu godinu, umesto da zaroni u postojeći katalog sa bojama, ovo je prvi put da je kompanija kreirala potpuno novu nijansu – „Veri Peri“. 

 

 

Tim je spojio postojanost plave sa sa ljubičasto-crvenim podtonom što je rezultiralo plavom nijansom koja je istovremeno bezbrižna, ali osnažujuća. Pokazujući samopouzdanje i smelu radoznalost koja animira naš kreativni duh, radoznala i intrigantna PANTONE 17-3938 Veri Peri boja nam pomaže da prihvatimo ovaj izmenjeni pejzaž mogućnosti, otvarajući nam nove vidike dok radimo na sebi.

 

 

Ponovo rasplamsavajući zahvalnost za neke od kvaliteta koje plava predstavlja, dopunjenu novom perspektivom koja odjekuje danas, PANTONE 17-3938 Veri Peri postavlja budućnost u novom svetlu. PANTONE 17-3938 Veri Peri pokazuje duhovit, radostan stav i dinamično prisustvo koje podstiče kreativnost i maštovito izražavanje.

 

 

„Dok društvo nastavlja da prepoznaje boju kao kritičan oblik komunikacije i kao način izražavanja i uticaja na ideje i emocije i angažovanja i povezivanja, složenost ove nove plave nijanse prožete crveno-ljubičastom naglašava široke mogućnosti koje su pred nama.”, rečeno je u PANTONE zvaničnom saopštenju povodom predstavljanja nove nijanse za 2022. godinu.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: PANTONE

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije