13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Otkrili smo Čudesno drvo – brend neodoljivih drvenih igračaka!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko ste u potrazi za jedinstvenim novogodišnjim poklonom za vaše mališane, verovatno ste primetili da je današnje tržište igračaka prezasićeno plastičnim komadima u jarkim bojama, sa zaslepljujućim svetlima i glasnim zvučnim efektima. Ovakve karakteristike mogu da ponude samo trenutno zadovoljstvo maloj deci, dok istovremeno zatvaraju mogućnosti za maštovitu igru i podsticanje kreativnosti.

 

 

S druge strane, jednostavna, prelepo izrađena drvena igračka može da zainteresuje dete i inspiriše njegovu maštu, bez usmeravanja, što je čini savršenom za stvaranje novih svetova od nule. Kocke, slagalice i ostale drvene igračke mogu se pretvoriti u sve što dete poželi i mogu pratiti razvoj deteta od jednostavne simbolične, pa sve do složene maštovite igre. Kako su drvene igračke jednostavnije, one takođe podržavaju kognitivne prekretnice na način na koji one plastične jednostavno ne mogu.

 

 

Filozofija domaćeg brenda Čudesno drvo zasniva se na jednostavnom konceptu – dizajniranju visokokvalitetnih i zabavnih igračaka od drveta koje podstiču dečji razvoj, igru i maštu, unoseći osećaj zabave i sreće u njihov mali magični svet. Vođen idejom da njihove igračke budu autentične, ovaj mali porodični proizvođač stvara igračke od kvalitetnog drveta sa finom ručnom obradom, zanimljivim dizajnom i u jednostavnom pakovanju kako bi sačuvao prirodan izgled drveta i bio drugačiji od drugih.

 

 

Igračke sa potpisom Čudesno drvo dizajnirane su i proizvedene od pažljivo biranog bukovog drveta najvišeg kvaliteta. Zdravstveno su bezbedne i ispravne, poseduju stručno mišljenje nadležne institucije, a sve boje su neškodljive za decu i poseduju sertifikat proizvođača. Igračke su kreirane sa velikom ljubavlju i željom da budu inspirativne, zabavne i funkcionalne, sa uzbudljivim oblicima i razigranim šarama.

 

 

Čudesno drvo stvara jednako čudesne svetove maštovitih drvenih igračaka napravljenih da traju večno i nastoje da kontinuirano razvijaju svoje šarmantno neobične proizvode, koji su privlačni, zabavni i savršeni za male dečije ruke. Sa željom da budu edukativni kroz igru, njihove igračke ohrabruju svako dete da bude autentično, raste i razvija intelekt i samopouzdanje, a da se u isto vreme sjajno zabavlja!

 

 

Pore toga što su ekološki prihvatljive i bezbedne za igru, igračke Čudesno drvo su prelep dodatak svakoj dečijoj sobici imajući u vidu njihov veseli dizajn i bogatu paletu boja koja ih čini prepoznatljivim. Uzimajući u obzir njihovu izdržljivu konstrukciju, verujemo da će se ove igračke prenositi iz generacije u generaciju, što će im samo podariti dodatni šarm i dodati novu, emotivnu vrednost.

 

 

Zbog svih ovih razloga verujemo da će, jednom kada ih deca otkriju, ove drvene igračke sigurno postati omiljeni predmeti u njhovoj kutiji za igračke koje će čuvati i voleti, a mi vas pozivamo da u susret praznicima, posetite sajt Čudesnog drveta, zavirite u njegovu raskošnu krošnju i pronađete savršen poklon za one koje najnežnije volite!

Za više inspiracije ne zaboravite da zapratite Čudesno drvo na Instagramu i Facebooku!

 

 

 

PR & Foto: Imaginarijum magazin / Čudesno drvo

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije