29.9 C
Belgrade
27.9 C
Zagreb
26.6 C
Sarajevo
30.06.2022.

H&M Home sofisticirane ideje za postavku prazničnog stola za naša nezaboravna slavlja!

IZDVAJAMO

 

Samo zato što je lista gostiju ove godine manja, ne znači da ne možete da budete manje impresivni kada je u pitanju dekoracija vašeg prazničnog stola!

Kako će i ove godine novogodišnji i božićni praznici izgledati pomalo drugačije u poređenju sa onim na kakve smo navikli, porodice i prijatelji odlučuju da se odreknu svojih godišnjih tradicija i umesto toga proslavljaju manjim okupljanjima kod kuće. Ali male i intimne proslave kod kuće ne moraju biti manje svečane. Na kraju krajeva, otkrili smo da je jednako važno, ako ne i najvažnije, pronaći načine da proslavimo život tokom ove neizvesne i teške godine.

 

 

I zato bilo da se vaše novogodišnje proslave vrte oko bogatog doručka, koktela sa prijateljima ili svečane večere sa prelepom centralnom dekoracijom, H&M Home za vas je pripremio savete koji će vam i ove godine olakšati proslavu praznika kod kuće. Pažljivo birajući komade iz svoje najnovije praznične kolekcije, H&M home napravio je tri stilske postavke stola za predstojeće svečanosti, a na vama je da odaberete koja se više uklapa uz vaš postojeći enterijer ili praznično raspoloženje!

 

 

Zimsko bela

Inspirišite se hladnom zimom i kreirajte modernu postavku stola u svetlim nijansama obogaćenu buketom zelenih listova u skulpturalnoj vazi koja će dodati svežu notu trpezariji.

 

 

Radosna crvena

Pozovite svoju porodicu na doručak inspirisan božićnim jutrom i postavite sto sa crvenim posuđem, odgovarajućim platnenim ubrusima i poslužite hleb u šarmantnoj pretenoj korpici.

 

 

Klasično elegantna

Godina se završava i sto je postavljen sa sofisticiranim posuđem i modernim čašama, a ovakva postavka garantuje fantastično veče ispunjeno zagrljajima i osmesima!

 

 

Za koju postavku praznične trpeze ćete se vi odlučiti ove godine?

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije