13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

La Roche-Posay čuva vašu kožu i planetu!

IZDVAJAMO

 

Danas je 79% građana spremno da potraži proizvode koji su zdraviji i bolji za životnu sredinu i od  brendova očekuju da im pruže mogućnost „zelenijeg“ izbora. To posebno važi kada je u pitanju nega kože, koja je naša prva granica u odnosu na spoljni svet i najviše je podložna negativnim uticajima iz okruženja kao što su alergeni, zagađenje i pojačano UV zračenje. Ukratko, zdravija sredina znači i zdraviju kožu.

Zahvaljujući brojnim inovacijama i „zelenim“ naukama, La Roche-Posay je odgovorio na ove izazove i očekivanja. U svojoj misiji da promeni život na bolje, ovaj brend se vodi filozofijom da proizvodi moraju biti dobri za ljude, dobri za planetu i dobri za zajednice s kojima sarađuje u nabavci sirovina. 

 

 

Do 2030. bez primarne plastike

Kao vodeći svetski brend koji preporučuju dermatolozi, La Roche-Posay je rešen da predvodi ekološku i društvenu transformaciju u ovom pravcu. Nova ambalaža je važan korak na putu ka ostvarenju ambicije da smanji upotrebu plastike kao ozbiljnog zagađivača, a da pritom ne ugrozi efikasnost proizvoda. Brend je posvećen cilju da do 2025. godine dostigne udeo reciklirane plastike u ambalaži od 70%, čime će uštedeti 10.000 tona primarne plastike. Konačni cilj je da taj udeo poraste na 100 odsto do 2030. godine, dakle da uopšte ne koristi  primarnu plastiku koja se pravi „od nule“. Prošle godine je udeo reciklirane plastike u ambalaži iznosio 25%, što je bilo čak deset puta više nego 2018. godine.

 

Sačuvajte bočice Lipikar proizvoda!

Lipikar Baume AP+M je dobar primer kako izgleda kada se pionirska naučna istraživanja udruže sa održivošću. Zahvaljujući najnovijim dostignućima nauke o mikrobiomu, ovaj balzam za negu poboljšava kvalitet života ljudi sa suvom kožom koja je sklona ekcemu. Specijalna formulacija obezbeđuje trostruko dejstvo: vraća ravnotežu mikrobiomu kože, trenutno je smiruje, hrani i obnavlja njenu barijeru, a dodatno deluje i protiv svraba, popravljajući kvalitet sna osoba sklonih ekcemu za 69%.

 

 

Tu je i još jedan način na koji ovaj balzam pomaže ljudima – ključni sastojak karite buter nabavlja se iz Burkine Faso u okviru programa solidarnosti s dobavljačima, od kojeg koristi ima 26.000 žena i najveći je takav program u okviru L’Oreal grupe.

Lipikar linija je podjednako dobra za planetu jer su od 2020. godine sve boce napravljene  stopostotno od reciklirane plastike. Izborom ovakve ambalaže već ste pokazali razvijenu  ekološku svest, a La Roche-Posay  vam omogućava da odete i korak dalje. Svoju staru ambalažu ulja za tuširanje i kupanje  LIPIKAR HUILE LAVANTE AP+ sačuvajte i  dopunite sadržajem iz eko refill pakovanja, za koje je upotrebljeno 77% manje plastike. Isto možete učiniti i sa bocom Lipikar Syndet AP+ , nežne formule za pranje tela, koja takođe dolazi u refill pakovanju. 

 

 

POSEBNA PONUDA U APOTEKAMA!

  • UU apotekama potražite posebnu promociju do isteka zaliha –  uz kupovinu Lipikar Syndet AP+ u standardnom pakovanju od 400ml, ostvarujete popust od 50% na Lipikar Syndet AP+ u re-fill pakovanju.
  • NNa isti način uz kupovinu regularnog pakovanja LIPKAR HUILE LAVANTE AP+ od 400ml, ostvarujete popust od 50% na LIPIKAR HUILE LAVANT.

Zato ako pri izboru kozmetike dosledno izaberete proizvode koji zadovoljavaju potrebe vaše kože, povedite računa i o onima koji ne prijaju planeti. Ne zaboravite da izborom kozmetičkih proizvoda možete uticati na zdraviju okolinu, a to je ono što u konačnom zbiru utiče na život svih nas.  

Sve informacije o proizvodima La Roche-Posay potražite na la roche-posay.rs.

 

 

PR & Foto: La Roche Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije