7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Novi Tiffany & Co. parfem inspirisan je duhom prazničnog optimizma!

IZDVAJAMO

 

Uoči najlepših zimskih praznika američki brend luksuznog nakita i aksesoara za dom, Tiffany & Co. odlučio je da nas obraduje novim izdanjem parfema koji predstavlja zadivljujuću mešavinu raskošnih mirisa za neponovljivo olfaktorno iskustvo.

 

 

Vibrantan i magnetičan, Tiffany & Co. Rose Gold parfem za žene je inovativna kreacija čuvenog parfimera Jérôma Epinettea koja oličava duh optimizma koji nas obuzima pred svaki novi početak. Parfem se otvara svetlucavom gornjom notom crne ribizle uparene sa ružičastim biberom i voćem ličija, koje ga veoma romantičnim i razigranim. U njegovom srcu nalazi se plava ruža koja mu daje krhki cvetni miris, dok se parfem završava toplim baznim notama semena ambrete, dubokog mošusa i irisa.

 

 

Jedinstvena poput parfema, blistava staklena bočica Tiffany & Co. Rose Gold mirisa inspirisana je dijamantskim rezovima po kojima je ovaj brend najprepoznatljiviji. Ključne note parfema urezane su u bočicu, dok šik metalik vrat bočice krase plavi Tiffany akcenti i prepoznatljivi Tiffany & Co. amblem.

 

 

Novi Tiffany & Co. Rose Gold parfem sada je dostupan za kupovinu na Tiffany zvaničnoj veb stranici i dolazi u tri veličine, kao i u obliku losiona za telo i kreme za ruke.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Tiffany & Co.

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije