5.4 C
Belgrade
5.6 C
Zagreb
3.8 C
Sarajevo
05.12.2022.

Wilderer Villa – doživite ekstravagantnu zimsku bajku usred prirode!

IZDVAJAMO

 

Smešteno na 1.100 metara nadmorske visine, sa panoramskim pogledom na Leogang planinski venac u Salzburgu, nalazi se seoce sa 16 planinskih koliba u vlasništvu Priesteregg hotela koje garantuju vrhunski hotelski doživljaj usred prirode, uz apsolutnu privatnost.

 

 

Među ovim rustičnim kolibama posebno se izdvojila Wilderer Villa koja je dokaz da život u udobnosti i doživljaj prirode apsolutno mogu ići ruku pod ruku. Ova trospratna vila, koja se nalazi na osamljenom mestu na ivici šume, sadrži dnevni boravak sa velikim staklenim frontovima sa kojih se pruža veličanstven pogled na planine. Dnevni boravak koji se prostire na tri sprata u potpunosti je opremljen svim sadržajima Premium kolibe i sa svojim elegantnim enterijerom i s ljubavlju uređenim detaljima pruža posebne trenutke opuštanja.

 

 

Dizajn eksterijera je takođe prostran i dobro promišljen kao i enterijer. Zaštićena terasa za sunčanje, koja se proteže na dva sprata, dovoljno je velika da neometano upije prirodnu lepotu. Kao i ostale planinske kuće ovog kompleksa, Wilderer Vila takođe ima finsku saunu sa biljnom parom i privatnu hidromasažnu kadu u kojoj se možete opustiti i diviti pogledu, a posebno je delotvorna na niskim temperaturama.

 

 

Sa svojom jedinstvenom atmosferom i ekskluzivnom lokacijom, Wilderer Villa predstavlja mesto gde se rustikalno susreće sa modernim, ali na veoma šarmantan način, a više o ovoj prelepoj kući za odmor saznajte na zvaničnom sajtu Priesteregg hotela.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Priesteregg

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije