13.2 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Uz Eucerin® zima je sjajna!

IZDVAJAMO

 

Na pitanje da li vole zimu, većina ljudi odgovara: „Ne!”. Ali, kada ih podsetite da zima podrazumeva i niz praznika, kao i darivanja koja ih prate, njihov odgovor više nije isti. 

Kada je u pitanju naša koža, situacija je slična. Zbog oštrih vremenskih uslova, naša koža zimi „nije srećna” Ali, ako joj tada posvetimo specijalnu pažnju, odgovoriće nam novim sjajem i blistavošću. Zahvaljujući tome i mi ćemo biti zadovoljniji odrazom koji svakodnevno vidimo u ogledalu. 

 

 

Specijalna pažnja, kada je u pitanju naša koža, pre svega podrazumeva da se dosledno pridržavamo redovne rutine nege. Ali, baš u ovom periodu, zbog oštrijih vremenskih uslova ali i prazničnih „izdanja” koja nas očekuju, trebalo bi da tu rutinu unapredimo i dodatnim koracima. Osnovu dnevne rutine nege čine čišćenje i nanošenje dnevne i noćne krema. Ukoliko je tako, a nadamo se da jeste, sada je vreme da u taj proces uključite i serum. Ukoliko, su ovi preparati već deo vase rutine, dodajte i antirad, to jest specijalnu kremu za negu osetljivog područja oko očiju.

Novitet u vašoj rutini nege može biti i momenat kada na lice pred spavanje, u debljem sloju nego inače, nanesete kremu za noćnu negu i ostavite je da deluje kao maska. Ako uz to pustite laganu muziku i recimo, pripremite toplu kupku, lepše ćete zaspati, a dobar san i ova specijalna „maska” učiniće da vaša koža ujutru sija novim sjajem. Kada je u pitanju nega tela, svoju rutinu redovnog nanošenja losiona, recimo, možete unaprediti kremama specijalno formulisanim za negu ruku i stopala.  

 

 

Sasvim je sigurno da ćete time u svoju, poslovničnu praznično užurbanu svakodnevicu uneti više zadovoljstva, zato što ćete, osim rezultata koji će se ubrzo videti na vašoj koži, uživati i u momentima kada sebi posvećujete dodatnu pažnju. 

Ali, nemojte se zaustaviti samo na tome – motivišite i ljude oko sebe, da vas u tome slede i učinite da i njima  ova zima bude bar malo sjajnija. Upravo u tom duhu, Eucerin® vam tradicionalno omogućava da praznični pokloni koje birate za vas i vaše bližnje, budu dostupniji i bogatiji. 

 

 

Zato vas i ove zime uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme u apotekama kao poklon očekuje kozmetički neseser sa porukom „Uz Eucerin® zima je sjajna!”, koji sadrži  od 20ml.

 

PR&Foto: Eucerin Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije