13.2 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Na ovoj zemunskoj adresi živi praznična čarolija!

IZDVAJAMO

 

Za Zemun sa punim pravom kažu da je mesto u kom je „Beograd sakrio svoju dušu”. Ovaj ljupki gradić u gradu osvaja svojim autentičnim šarmom, a njegova jedinstvena, rustična lepota razlog je zbog kojeg ga mnogi Beograđani biraju kao omiljenu scenografiju za svoje najdraže vikend rituale. 

 

 

A gde su rituali, tu je i dobra kafa ispijena u prelepom ambijentu u kom sve odiše toplinom, domaćinskom atmosferom i vrhunskom uslugom. Sve ovo pronašli smo u Kafe Kafe bistrou, drugoj zemunskoj destinaciji za susrete i druženje otvorenoj pod ovim prepoznatljivim imenom.  

 

 

Smešten u starom gradskom jezgru, u kaldrmisanoj ulici koja se spaja sa glavnim gradskim šetalištem, Kafe Kafe bistro mesto je koje u ovim decembarskim danima vaše oko jednostavno ne može zaobići. Prepoznaćete ga po prelepoj prazničnoj dekoraciji, kreiranoj sa puno ljubavi, pažnje i želje da vaši trenuci druženja dobiju prstohvat čarolije koja nam, u to smo sigurni, u današnje vreme svima nedostaje.

 

 

Samo za vas „ukrali smo” delić ove bajkovite atmosfere, a vas pozivamo da je pronađete na adresi Magistratski trg 8. I da ne zaboravimo: na ovom sjajnom mestu su vaši četvoronožni prijatelji – počasni gosti!

 

 

 

PR: Imaginarijum magazin

Foto: Kafe Kafe bistro

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije