13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Istaknite svoju lepotu tokom praznika bajkovitom KIKO Milano beauty kolekcijom!

IZDVAJAMO

 

Ove novogodišnje noći pobegnite od stvarnosti, prepustite se čaroliji i postanite protagonista svoje bajke o lepoti! U susret zimskim praznicima KIKO Milano nam donosi glamuroznu A Holiday Fable kolekciju dizajniranu da istakne vašu lepotu i pruži vam magičan izgled.

 

 

Kombinujući sanjivu, transformativnu boju inspirisanu starinskim novogodišnjim ukrasima sa svečanim završnim obradama, praznična KIKO Milano kolekcija istražuje inovativne i višedimenzionalne teksture za vanvremensku bajkovitu lepotu sa savremenim preokretom.

 

 

Od podloge do savršenog i ujednačenog tena, preko raskošnih metalik nijansi do blistave završne obrade, A Holiday Fable kolekcija upakovana je u luksuznu ambalažu u bordo i zlatnoj boji, insirisanu baroknim stilom. Formule visokih performansi i ultra-senzorne teksture prožete su iznenađujućim prazničnim mirisima za magično iskustvo lepote. Make up setovi otkrivaju zavodljive nijanse i blistave završne obrade koje će naglasiti vaše oči, usne i lice, nudeći beskrajne kombinacije stilova u kojima ćete zablistati na svakom prazničnom događaju.

 

 

KIKO Milano A Holiday Fable praznična kolekcija sada je dostupna u svim KIKO Milano prodavnicama, kao i na Fashion&Friends online šopu i mobilnoj aplikaciji.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: KIKO Milano

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije