13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Najnaprednija Vans silueta do sada prkosi svim vremenskim uslovima!

IZDVAJAMO

 

Vans Sk8-Hi model patika oduvek je važio za svestrani favorit, ne samo za ljubitelje skateboard kulture, a sada je, zahvaljujući naprednoj MTE tehnologiji, dizajniran za nošenje po svim vremenskim uslovima.

 

 

Najnovija Vans MTE kolekcija preuzima klasičnu siluetu Sk8-Hi i oprema je MTE-3 tehnologijom što je čini tehnički najnaprednijim modelom obuće američkog brenda koja je spremna za sve vremenske uslove. Kombinovanjem nove inovacije sa Gore-Tex sistemom upravljanja vlagom, nova Vans kolekcija se može pohvaliti termoregulacijom i vučom zajedno sa prozračnošću, istovremeno promovišući unutrašnju vlagu koja se oslobađa kada se telesna toplota i temperatura povećaju.

 

 

Tu je i 3M Thinsulate izolacija za hladno vreme na vrhu siluete za dodatnu toplotu bez osećaja težine. Na đonu, All-Trac guma za sve terene koju je razvio sam brend pruža čvrsto prianjanje na svim vrstama podloga uz zadržavanje visoke fleksibilnosti.

 

 

Baš na vreme, u susret hladnoj sezoni, Vans SK8-Hi GORE-TEX MTE-3 je sada dostupan u nekoliko kombinacija boja sa prepoznatljivom šahovnicom koja krasi zadnji deo siluete oko skočnog zgloba. Ne postoji loše vreme – samo loša priprema koju možete izbeći tako što ćete odmah nabaviti svoj par Sk8-Hi GORE-TEX MTE-3 dubokih patika!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Vans

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije