7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Ove praznične sezone poklonite eklektične kreacije sa Fornasetti potpisom!

IZDVAJAMO

 

Prepoznatljiv stil nameštaja i dekorativnih komada sa potpisom Fornasetti ateljea neraskidivo je povezan sa vrhunskim luksuzom, što ga čini savršenim poklonom za nekoga posebnog ove praznične sezone.

 

 

Sposobnost brenda Fornasetti da obične predmete za domaćinstvo pretvori u tražene kolekcionarske komade je bez premca, i upravo iz tog razloga italijanski atelje je za sve one koji u svom okruženu imaju po nekog kolekcionara ovih eklektičnih detalja za dom pripremio vodič za prazničnu kupovinu! Serija koja slavi prazničnu sezonu donosi tanjire, jastuke, zidne satove, mirišljave sveće i druge komade sa prepoznatljivim likom operske dive Line Kavalijeri, muze Pijera Fornasetija, u kombinaciji zlatnih i crnih tonova.

 

 

Tradicionalna poruka dobrih želja Fornasetti ateljea za Novu godinu je poziv na razmenu pogleda između prošlosti i budućnosti kroz kultnu ključaonicu brenda, a ovo ograničeno izdanje ručno rađenog tanjira sa kalendarom za 2022. godinu obogaćuje kolekcionarsku prazničnu seriju koju je umetnik pokrenuo davne 1967. godine.

 

 

Ono što zaista treba da znate o Fornasetti komadima da biste ih još više cenili je da je sve ručno rađeno, svaki Fornasetti komad je jedinstven i svaka nepravilnost i razlika između sličnih komada rezultat su zanatskog umeća.

 

 

Smeo i privlačan na sve prave načine, sa sasvim dovoljnom dozom ironije, Fornasetti je pozicioniran u gornjem ešalonu luksuznog dizajna enterijera, a njegove komade nepogrešivim izborom za novogodišnje darove!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Fornasetti

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije