29.9 C
Belgrade
27.9 C
Zagreb
26.6 C
Sarajevo
30.06.2022.

Nova LEGO Home kolekcija od drveta uneće radost igre u vaš dom!

IZDVAJAMO

 

Kompanija Room Copenhagen, poznata po svojim LEGO brendiranim proizvodima za skladištenje, udružila je snage sa danskim proizvođačem igračaka kako bi predstavili potpuno novu LEGO Home Wooden kolekciju za uređenje doma! 

 

 

LEGO Home Wooden Collection donosi prelepe predimenzionirane komade nameštaja sa LEGO temom u potpunosti napravljene od hrastovog drveta i uključuje LEGO kocke za odlaganje, fioke, ramove za fotografije, police za knjige, zidne vešalice i kutije za odlaganje.

 

 

Proizveden od crvenog hrasta sa FSC sertifikatom svaki predmet je dostupan u boji hrasta svetle i tamne nijanse kako bi se uklopio u niz stilova enterijera. Elegantnog i minimalističkog dizajna, svaki komad u kolekciji dizajniran je tako da odgovara originalnim dimenzijama LEGO kocke i, kao rezultat, fioke stola i ramovi za slike mogu da se slažu po želji.

 

 

Ukoliko želite svoj dom da oplemenite razigranim komadima LEGO nameštaja od drveta,  Home Wood kolekcija uskoro će biti dostupna za kupovinu online putem Room Copenhagen zvaničnog sajta!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Room Copenhagen

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije