23.8 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
20.5 C
Sarajevo
23.05.2022.

Provedite nezaboravnu noć u raskošnoj vili porodice Gucci na jezeru Komo!

IZDVAJAMO

 

Predstavljena u najiščekivanijem filmu godine, „Gučijevi(„The House of Gucci”) kao dom poznate italijanske porodice, Villa Balbiano nesumnjivo je jedan od najvećih dragulja arhitekture, a sada zahvaljujući kompaniji Airbnb i vi imate priliku da iskusite ovaj luksuzni stil života iz prve ruke! 

 

 

Smeštena na zapadnoj obali jezera Komo, sa bogatom istorijom, dekadentnim i raskošnim dizajnom i lokacijom koja oduzima dah usred dramatičnog pejzaža, ova palata iz 16. veka oličenje je italijanske koje se prostire na tri sprata i koju okružuje preko 2 hektara veličanstvenih vrtova koje su uredili poznati britanski dizajneri vrtova.

 

 

Njen veličanstven enterijer krase originalne freske braće Reči i Agostina Silvije, kao i mermerni podovi, dok su luksuzni apartmani palate potpuno renovirani i individualno dizajnirani od strane poznatog francuskog dizajnera Žaka Garsije. Villa Balbiano može se pohvaliti muzejskom kolekcijom stilskog nameštaja, antikviteta i umetničkih slika.

 

 

Vila takođe ima elegantan otvoreni i zatvoreni bazen, biblioteku, unutrašnju trpezariju za dvanaestoro ljudi, potpuno opremljenu profesionalnu kuhinju, natkrivenu terasu sa originalnim funkcionalnim kaminom, dva kućice za čamce, teretanu i privatni pristup jezeru.

 

 

Tokom svog boravka na imanju, gosti mogu živeti raskošno u Gucci stilu dok uživaju u spektakularnom pogledu na italijanske raskoši iz 90-ih godina. Zainteresovani za boravak u ovoj luksuznoj vili mogu rezervisati svoje noćenje od 6. decembra u 12 časova za 30. mart 2022. po ceni od 1.128 dolara. Sa svojom slavnom prošlošću i upečatljivom lepotom, noćenje u Vili Balbiano sigurno će biti za pamćenje.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Airbnb

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije