5 C
Belgrade
3.1 C
Zagreb
3 C
Sarajevo
02.12.2022.

Ovaj Mini Cooper ukrašen novogodišnjim lampicama donosi radost i inspiriše na dobra dela!

IZDVAJAMO

 

Kako bi proširio prazničnu čaroliju širom Velike Britanije i prikupio novac za tri važne dobrotvorne zdravstvene organizacije, Nicholas Nico Martin započinje svoje putovanje u prazničnom MINI Cooperu ukrašenom sa čak 2.000 pametnih LED novogodišnjih lampica!

 

 

Već četvrtu godinu zaredom, Nico i njegov Festive MINI idu na petonedeljnu turneju i prikupljaju novac za borbu protiv multipla skleroze, Alchajmera i Dišenove distrofije mišića!

 

 

Ovaj svečani projekat (Festive Giving) pokrenut je 2019. godine, kada je Nico, u saradnji sa kompanijama MINI UK i Twinkly, obukao svoj elektični automobil u bajkovita novogodišnja svetla i vozio ga u svom rodnom gradu kako bi iznenadio 11-godišnjeg dečaka koji boluje od Dišenove distrofije mišića. U decembru prošle godine, kada je pandemija mnoge njegove sugrađane lišila preko potrebnog prazničnog duha, Nico je iskoristio svoj svečani MINI i uspeo da donese radost i ulije nadu ljudima širom Engleske, a istovremeno prikupi novac za dobrotvorne svrhe.

 

 

Mi smo ovom pričom poželeli da vas inspirišemo da u susret praznicima učinite neko dobro delo i tako ulepšate najlepše doba godine onima kojima je to najpotrebnije!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Matt Howell

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije