7.1 C
Belgrade
6.2 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
03.02.2023.

Sačuvajte svoje dragocene trenutke uz Fujifilm Instax Mini Link štampač!

IZDVAJAMO

 

Razlozi zbog kojih volimo instant foto-aparate su pre svega nostalgični osećaj koji smo izgubili sa digitalnim fotoaparatima i mobilnim telefonima, ali i nemogućnost ponavljanja kadra koji svakoj fotografiji daje onu spontanost trenutaka na koju su mnogi zaboravili.

 

 

Fujifilm Instax Mini Link mobilni štampač donosi upravo te jedinstvene karakteristike instant aparata koje volimo, zahvaljujući pratećoj aplikaciji kompatibilnom sa Android ili iOS uređajima. Takođe pozajmljuje neke od ključnih funkcija za uređivanje/prilagođavanje slika na koje smo navikli koristeći pametne telefone kao našu primarnu kameru: okvire za fotografije, kolaže, deljenje snimaka, pa čak i opciju za štampanje uokvirene fotografije koja je zamrznuta iz video zapisa.

 

 

Možda najzabavnija karakteristika koju Fujifilm Instax Mini Link ima je njegova sposobnost da se poveže sa čak pet pametnih telefona. Jednom kada se povežu, svaka osoba može dodati fotografiju sa svog uređaja kako bi napravila jedna slika u obliku foto kolaža zahvaljujućo Party Print funkciji. Pošto skoro svi vole iznenađenje, kolaž se otkriva tek nakon štampanja, stvarajući osećaj uzbuđenja na svim društvenim događajima, a u slučaju da svako poželi da ima svoju kopiju fotografije, postoji opcija za neprekidno štampanje više primeraka iste slike!

 

 

„Sketch, edit & print“ režim poziva korisnike da dodaju rukom pisane beleške ili crteže na bilo koju fotografiju pre štampanja i tako je učine još zabavnom. Bez obzira da li snimate fotografije putem pametnog telefona ili Fujifilm aparata, Instax Mini Link je neverovatno brz i bežično štampa slike za samo 12 sekundi.

 

 

 

Po ceni od oko 100 dolara, spreman da odmah zabeleži sve vaše posebne trenutke u štampanoj fotografiji, Instax Mini Link dostupan je u tamno plavoj, tamno ružičastoj i pepeljastoj nijansi!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Fujifilm

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije