29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Tommy x Timberland zajedničkim snagama ka lepšoj budućnosti planete!

IZDVAJAMO

 

Nakon velikog uspeha prve zajedničke saradnje, kultni američki brendovi Tommy Hilfiger x Timberland udružili su se na novoj kolekciji, demonstrirajući obostranu posvećenost napretku i ekološki odgovornoj modi svojim sveže dizajniranim komadima sa dugotrajnijim i održivijim materijalima. 

 

 

Tommy x Timberland kolekcija pomera granice svojih arhivskih komada fokusirajući se na eko-inovaciju što predstavlja veliki korak na putu ka pokretanju inovacija i napretka u potrazi za zelenijom i pravednijom budućnošću sa pozitivnim uticajem na prirodu.

 

 

Inovativna Tommy x Timberland kolekcija broji čak 48 komada i uključuje klasične odevne predmete poput lagane parke dizajnirane od reciklirane tkanine i prirodno obojene sa odbačenim pirinčanim ljuskama. Dostupne u punoj dužini i u skraćenoj silueti, pufer jakne punjene su ponovo iskorišćenim viškom tkanine. Spoljni đon kožnih planinarskih čizama napravljen je od prirodne gume, što znači da nije proizvod nastao krčenjem prašuma i pomaže u zaštiti divljih životinja.

 

 

Ova kolekcija oličava posvećenost brendova oblikovanju bolje budućnosti za naredne generacije čime se nadaju da će inspirisati čitavu modnu industriju da se zajedničkim snagama bore za bolje sutra! Kolekcija Tommy x Timberland dostupna je za kupovinu online na zvaničnom Tommy Hilfiger sajtu.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Tommy Hilfiger

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije