23.8 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
20.5 C
Sarajevo
23.05.2022.

Huawei Watch Fit Mini – vaš elegantan fitnes saveznik!

IZDVAJAMO

 

Jedna od vodećih kompanija u tehnološkom sektoru, Huawei Consumer Business Group, nedavno je najavila najnoviji dodatak svojoj Watch Fit seriji pametnih satova koji će vam omogućiti da na moderan i elegantan način pratite zdravlje i  postignete svoje ciljeve. 

 

 

Ne samo da je od Huawei porodice nosivih uređaja nasledio dug vek trajanja baterije, precizno praćenje otkucaja srca i bogate fitnes funkcije, već je opremljen i potpuno novim dizajnom, elegantnim pravougaonim oblikom, kako bi omogućio korisnicima da bolje upravljaju svojim blagostanjem i istražuju različite pametne funkcije, direktno sa svog ručnog zgloba.

 

 

Huawei Watch Fit Mini dolazi u kombinaciji klasičnog pravougaonog izgleda sa elegantno zaobljenim uglovima i ivicama metalnog kućišta blago zlatne boje, što ovom pametnom satu daje vanvremensku lepotu. Svaki element dizajniran je sa ukusom i funkcionalnošću na umu, a sa svojim nežno zakrivljenim dizajnom, oblikovanim po konturama ženskog zgloba, i laganim kućištem od legure aluminijuma, Huawei Watch Fit Mini će se vrlo lako uklopiti u vaš način života.

 

 

Njegov ekran osetljiv na dodir od 1,47 inča sa AMOLED FullView karakteristikama omogućava vam da izaberete klasični brojčani sat ili jedan od 5 unapred instaliranih lica od kojih je svaki prilagođen različitim životnim stilovima.

Huawei Watch Fit Mini nudi čak 96 sveobuhvatnih režima treninga kako bi podstakli korisnike da razviju dobre navike za treniranje. Kroz automatsku detekciju treninga, precizno praćenje podataka i mogućnost profesionalnog vođenja treninga, ovaj pametni sat pomaže korisnicima da prilagode svoje planove na vreme kako bi bolje upravljali svojim nivoom fitnesa. Pored 11 profesionalnih režima treninga, uključujući Corsa indoor & outdoor, biciklizam, konopac za preskakanje, mašinu za veslanje, itd., tu je i 85 funkcija treninga koje uključuju fitnes, igre sa loptom, ples, trening u slobodno vreme i ekstremne sportove.

 

 

Uređaj podržava i funkcije praćenja otkucaja srca u realnom vremenu i procenu efekata treninga i pomaže korisnicima da razumeju efikasnost i performanse sopstvenog treninga. U aplikaciji HUAWEI Health možete podesiti različite nivoe otkucaja srca, kao i gubitak masti i poboljšanje izdržljivosti na osnovu vaših ciljeva. Takođe podržava podsetnik za menstrualni ciklus, pružajući korisnicima svakodnevnu pomoć. Ultra dugo trajanje baterije od neverovatnih 14 dana omogućava korisnicima da nose pametni sat čitav dan, čak i tokom spavanja, a pored toga, Huawei Watch Fit Mini podržava tehnologiju brzog punjenja.

 

 

Pravougaono kućište svetlo zlatne boje kombinovano je sa klasičnim kaišem u tri različite nijanse, Frosty White (koža), Mocha Brown (koža) i Taro Purple (fluoroelastomer), dajući korisnicima veću slobodu izbora. Kombinacija različitih boja zadovoljava različite ukuse svakog korisnika, bilo da ga nosite u svoje slobodno vreme, na poslu ili kada se bavite sportom.

 

Huawei Watch Fit Mini biće dostupan u pretprodaji u Huawei prodavnicama po ceni od 99 evra.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Huawei

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije