12 C
Belgrade
15.8 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
05.10.2022.

Klasična UGG čizma doživljava futuristički preobražaj!

IZDVAJAMO

 

Nakon uspešne prolećne saradnje na jedinstvenom paru 2-u-1 čizama, kineska dizajerka Feng Chen Wang i kalifornijski brend UGG ponovo su se okupili kako bi dali futuristički preobražaj klasičnoj UGG čizmi i pufnastim sandalama i tako ih pripremili za sezonu jesen/zima 2021.

 

 

Opisujući svoju estetiku kao „futurističku, modernu, autentičnu i višedimenzionalnu, kineska dizajnerka se u tokom kreiranja nove kolekcije za UGG fokusira na tehničku dekonstrukciju, stvarajući uniseks obuću koja je funkcionalna, ali u isto vreme konceptualna i lična, oslanjajući se na njena životna iskustva i kinesko nasleđe.

 

 

Nova silueta čizama dizajnirana je sa dekonstruisanim detaljima, što se veoma jasno manifestuje u novoj paleti boja poput crno-bele, sive i roze. Dekonstruisani dizajn čizme omogućava korisniku da ih nosi na više načina — kao čizme, sandale ili kao meke čarape.

 

 

Classic silueta pomalo podseća na ski čizme zahvaljujući kopčama na gornjem delu i dolazi u crnoj, beloj i roze/bež nijansi. Udobnija opcija Fluff sandala sa nedefinisanom postavom koja će vam grejati stopala, dostupna je u crnoj, beloj i roze/sivoj boji.

Nove Feng Chen Wang x UGG modele možete pronaći na zvaničnom UGG sajtu i online prodavnici!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: UGG

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije