7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Šljokice i pliš u izobilju – Zara je spremna za sezonu slavlja!

IZDVAJAMO

 

Iako se može činiti da su svi poranili sa prazničnim modnim kolekcijama koje uveliko krase izloge omiljenih prodavnica, odbrojavanje do Nove godine je zvanično počelo! Imajući to na umu, odlučili smo da je sasvim prihvatljivo da krenemo u potragu za savršenim outfitom za novogodišnju noć! 

 

 

Kao jedna od naših omiljenih highstreet prodavnica inspirisana izgledima sa modnih pistama, Zara je uvek naš prvi izbor, a sudeći po najnovijoj kolekciji slobodno možemo reći da već ispunjava sva očekivanja za predstojeću sezonu slavlja!

 

 

Zara zimska kolekcija je upravo stigla i donosi nam pregršt haljina sa šljokicama u raznim bojama, svetlucavih topova, plišanih komada, pantalona i suknji sa ukrasnim kamenčićima i još mnogo toga! Čitava kolekcija odiše glamurom i ima ponešto za svakoga, bilo da tražite šljokičastu, satensku ili plišanu haljinu, ili samo želite da obogatite svoju kombinaciju svetlucavim gornjim delom ili detaljem za kosu!

 

 

Najnovija ZARA Le Bal Des Bulles praznična kolekcija sada je dostupna za kupovinu online, kao i u odabranim Zara prodavnicama širom Srbije!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije