23.8 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
20.5 C
Sarajevo
23.05.2022.

Praznična H&M Home kolekcija nas podseća da nigde nije kao kod kuće!

IZDVAJAMO

 

U susret Novoj godini, H&M Home želi da pronađete sopstvenu tradiciju praznika i tako predstojeća slavlja učinite još lepšim i ličnijim!

Jedan od omiljenih skandinavskih brendova za uređenje doma predstavio je dva različita načina da svoj dom za praznike učinite veselim i vedrim. Prvi je elegantan, ali minimalistički pristup, gde vas prirodna bela boja, topli tekstil, svetla keramika i zeleni podstiču da dekorišete svoj dom u svetlom spektru boja.

 

 

S druge strane, tu je i tradicionalniji pogled na prazničnu dekoraciju, sa klasičnim i ornamentalnim izgledom, gde crvena boja spaja prirodan i rustični osećaj koji vas poziva da se udobno opustite sa svojim najdražima.

 

 

Ključni komadi iz kolekcije uključuju širok spektar sveća koje doprinose prazničnom ambijentu, sa primamljivim sezonskim mirisima kao što su bor i cimet. Raznovrsna paleta savremenih prazničnih detalja inspirisaće vas da ukrasite dnevnu sobu krznenim jastucima ili presvlakama za jastuke sa božićnim temama, ukrasima za jelku, eklektičnim svećnjacima, čineći prostor toplim i udobnim mestom za porodicu i prijatelje

 

 

Praznična H&M kolekcija je već sada dostupna za kupovinu online na hm.com/home zvaničnom sajtu.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije